Graffiti binnen

22 december 2017

Graffiti binnen

Graffiti binnen

 

Decoratie in een huis is misschien wel een van de belangrijkste dingen die het huis maken tot wat het is. Een muurschildering of een schilderij wordt vaak als chic beschouwd, maar hoe beslis je over zo’n decoratie? En wat voor soort schilderij kies je dan? Is het mogelijk om graffiti binnen te laten spuiten? Op al deze vragen zal ik u antwoord proberen te geven gedurende dit artikel.

 

Een geschikte schildering is altijd lastig om uit te kiezen voor in huis. Graffiti in huis is een van de dingen die men niet snel zal overwegen, omdat ze er simpelweg geen verstand van hebben. Echter is het wel zo dat kinderen helemaal weg zijn van graffiti in huis, want hoe leuk is het als je je eigen naam op de muur mag ontwerpen en graffiti binnen mag spuiten. Om deze reden is het aan te raden om veel informatie te verzamelen over graffiti binnen, zodat er misschien wel dromen waarheid kunnen worden!

 

Graffiti in huis kan mooie resultaten opleveren, helemaal geschikt naar uw eigen keuze. Er zullen uiteraard een aantal dingen gecheckt en vastgesteld moeten worden, maar de deskundige, oftewel de graffitispuiter die de graffiti binnen zal verzorgen, heeft daar alle kennis over. Uw taak zal vooral bevatten; het maken van een keuze van de soort graffiti binnen en een voorkeur van de locatie.

 

Mocht u geen inspiratie hebben, dan kunt u op zoek gaan naar verschillende voorbeelden voor graffiti in huis op onder andere de website van de heer Rodermans. Verder is het mogelijk om je eigen ideeën en visies te delen met de graffiti artiest. Als het goed is, is hij ervaren genoeg om uw wensen op een beeldschone manier te verwerken. Graffiti binnen is dus niet zo een big deal als de meesten denken. Hopelijk heb ik u goed op weg geholpen bij het overwegen van graffiti in huis.

 

Door: Tiffany van der Lak

graffiti binnen

Tim Rodermans

Tim Rodermans, 36 jaar en naast gymleraar in het Voortgezet Onderwijs ook graffiti artiest. In mijn jeugd heb ik met veel passie graffiti beoefend en in verschillende graffiti bladen gestaan. Na een lange pauze begon het toch weer te jeuken en na wat verschillende graffiti kinderkamers te hebben gedaan en veel positieve reacties en aanmoedigingen te hebben gekregen ben ik mijn eigen bedrijfje gestart.

Begrepen
Deze website gebruikt cookies voor de performance & statistieken. Meer weten