Tuinschildering

10 oktober 2018

Tuinschildering

Tuinschildering

Het planten van bomen en struiken kost veel moeite. Verder vergt de verzorging ervan veel tijd en energie. Niet iedereen is natuurlijk in staat om deze dingen allemaal op te brengen en daarom kiest een deel van deze groep voor een alternatief: een tuinschildering. Een tuinschildering kan zodanig realistisch worden geschilderd, de tuinschildering voor zeker 90% het gevoel geeft van een echt stukje groen.

Een voorbeeld van een locatie waarbij er veel muurschilderingen worden gebruikt, is de dierentuin. Alle dieren in de dierentuin horen eigenlijk thuis in de natuur. Vaak bevat het leefgebied van een dier een stukje groen. Het zou de verzorgers in de dierentuin teveel tijd kosten om al deze specifieke en verschillende planten goed te verzorgen. Om deze reden zijn er veel schilderingen gemaakt op tuinhekken en muren. De dieren krijgen een beetje het gevoel dat ze in hun eigen woongebied leven en kunnen zich iets sneller thuis gaan voelen.

Een tuinschildering valt te vergelijken met de attributen in het aquarium, die de vissen het gevoel geven dat ze leven in een echte oceaan. Het is de bedoeling dat de tuinschildering jarenlang meegaat, zodat er verder niet over nagedacht hoeft te worden. Het schilderij kan natuurlijk erg realistisch worden gemaakt, maar het kan ook slechts als decoratie dienen, zonder dat de dieren er last van zullen hebben.

Een schildering in de tuin kan gemaakt worden in veel verschillende soorten kleuren. De kleuren kunnen zodanig gemengd worden, dat het perfect past bij de omgeving waar u de tuinschildering gewenst had. Natuurlijk is het ook mogelijk om te kiezen waar uw voorkeur naar uitgaat. De klant is koning is ons motto en wij doen ons uiterste best om daar ook echt naar te streven. Sommige praktische redenen kunnen roet in het eten gooien. Ondanks deze ongewilde factoren, raden wij u aan om ons als experts uit te kiezen.

 

schildering in de tuin

Tim Rodermans

Tim Rodermans, 36 jaar en naast gymleraar in het Voortgezet Onderwijs ook graffiti artiest. In mijn jeugd heb ik met veel passie graffiti beoefend en in verschillende graffiti bladen gestaan. Na een lange pauze begon het toch weer te jeuken en na wat verschillende graffiti kinderkamers te hebben gedaan en veel positieve reacties en aanmoedigingen te hebben gekregen ben ik mijn eigen bedrijfje gestart.

Begrepen
Deze website gebruikt cookies voor de performance & statistieken. Meer weten