Werkwijze

 

[title type=”center” subtitle=”Alle informatie op een rijtje “]Werkwijze [/title]

  • Afhankelijk van uw idee heeft elk project en schildering zijn eigen verloop.
  • Een logo 1 op 1 is duidelijk en handig is dan dat u dit opstuurt met de maten en soort ondergrond erbij.
  • Wilt u een aanpassing aan uw logo of bv een invulling van een sportzaal maar u heeft nog geen idee hoe of wat ? Mail mij zoveel mogelijk details van de ruimte en ik kan u verschillende voorstellen doen of ideeën pitchen.
  • Afhankelijk van het ontwerp kan ik iets aanleveren of kan ik met u mijn ideeën doorspreken.
  • Akkoord met de offerte, prikken we een datum voor het aanbrengen.
  • Ik dek alles af, geen spatje verf waar het niet hoort.
  • Er komt een sterke lucht vrij, deze trekt ook wel weer snel weg als er geventileerd kan worden. Ik heb ook de beschikking over een grote afzuiger waardoor de lucht kan worden weggezogen.
  • De verf is van hoogwaardige kwaliteit en is droog en uitgehard na 24 uur. Verder is hij afneembaar en behoudt zijn kleur voor minimaal 10 jaar.
  • Elke muur, behang of stuc moet eerst een muurverf laag hebben zodat de muur geen zuigende werking meer heeft.

 

[title type=”center” subtitle=”uitgebreide beschrijving “]Hoe ga ik te werk ?[/title]

Op deze pagina kunt u lezen hoe het plaatsen van een graffiti tot stand komt. Om te beginnen is het handig om op mijn website goed rond te kijken. Daar kunt u voorbeelden van verschillende projecten bekijken. Op deze manier krijgt u een duidelijk beeld van mijn vaardigheden en de mogelijkheden. Je kan iets van mijn website kiezen maar het is natuurlijk ook mogelijk om geheel iets nieuws en unieks te laten maken. Voorbeelden van internet zijn ook geen probleem, ik ben in elke style thuis en kan alles maken.

 

Doordat ik altijd alle kleuren meeneem kunnen we ter plekke de mooiste kleuren bij elkaar uitzoeken. Op deze manier krijgen we de mooiste tinten en de leukste combinaties die het mooiste passen in de sfeer en style van de kamer. Naast de kleuren moet de style van de letters gekozen worden. Een ronde style, 3d, strak, dik, sierlijk, alles is mogelijk.

 

De invulling van de letters, de achtergrond en alles om de graffiti kunnen we ook samen bepalen of u kunt mij de vrije hand geven. De mogelijkheden zijn oneindig, door sommige dingen door mij als professional te laten bepalen en weer andere door u, komen we samen tot de mooiste invulling en creatie.

 

 

[title type=”center” subtitle=”meer informatie “]werkwijze [/title]
Een vrijblijvende offerte ? Mail mij de afmeting van de muur door en indien mogelijk een foto van de muur u krijgt gelijk een prijs of indicatie terug gemaild. Deze prijs is inclusief materiaal, denk daarbij aan de spuitbussen, caps, afdekmaterialen en spuitmaskerfilters. De prijs is exclusief reiskosten, deze zijn 0,19 ct per km vanaf amsterdam of inclusief indien vermeld.

 

Akkoord met de offerte dan kunnen we een datum plannen. Het plaatsen van een graffiti neemt meestal een dagdeel in beslag. Er komt een sterke verflucht vrij van de spuitbussen maar als er geventileerd kan worden trekt dit ook wel weer snel weg. De verf is met een half uur droog maar moet 24 uur uitharden. Dan is de graffiti afneembaar en behoud zijn kleur de komende 15 jaar. Het is niet de bedoeling maar moet hij onverhoopt weg is hij overschilder baar met muurverf  (wel meerdere lagen). Om ervoor te zorgen dat er geen nevel ergens op komt dek ik de ruimte af en plak ik de randen af daardoor komt er nergens een spat waar hij niet hoort te zitten.

 

[title type=”center” subtitle=”Wat voor ondergrond heeft een schildering nodig “]Vooraf bepalen[/title]
De graffiti kan geplaatst worden op alle ondergronden met een (muur)verf laag. Daardoor is de eventuele zuigende werking van de ondergrond opgeheven. Een muur met behang of een gestuucte muur moeten eerst voorzien worden van een muurverf.

 

Heeft u nog vragen kunt u mij het beste een mail sturen.

Enjoy! Tim

 

[image_carousel title=”Voorbeelden van mijn werk” subtitle=”bekijk meer werk onder portfolio” id=”970,908,930,881,891″]

Begrepen
Deze website gebruikt cookies voor de performance & statistieken. Meer weten