Wie ben ik

[grid_4 position=”alpha”]Tim[/grid_4]

[grid_8 position=”omega”]

[title type=”left”]Wie ben ik?[/title]
Even voorstellen; Mijn naam is Tim Rodermans, 41 jaar oud. In mijn jeugd fanatiek bezig geweest met graffiti. Elke dag ontwerpen, elke dag tekenen en vaak met de spuitbus in de weer. Veel geschilderd op doek maar toen ik na een tijdje geen spuitbus meer in de hand had gehad weer wat maakte, realiseerde ik me weer hoe geweldig het is creatief bezig te zijn met spuitbussen en met hoeveel plezier ik een graffiti of muurschildering maak. Van je hobby je werk maken, wie wil dat niet! Ik krijg energie van de artworks die ik maak. Van de ene opdracht naar de ander en algauw merkte ik dat dit mijn passie is en waar ik van ga stromen. Ik ben nu alweer sinds 2006 bezig met opdrachten.

Een invulling aan een ruimte geven met een schildering is heel leuk. De ruimte opeens een uniek karakter geven of een compleet andere uitstraling zien krijgen door de schildering is heerlijk. Elke opdracht heeft weer zijn eigen creatieve kanten. Een bedrijfslogo dat strak een op een moet of een logo of schildering dat geheel buiten de hokjes mag. Beide vind ik leuk om te doen en ga ik van stromen.

Benieuwd naar wat ik voor u kan betekenen ? Neem contact met mij op en misschien kan ik iets unieks voor u of uw bedrijf realiseren.

Geen haast, Enjoy,

Greetingz Tim

[/grid_8]

[image_carousel title=”Alles is mogelijk” subtitle=”Voorbeelden van opdrachten” id=”1173,1268,1266,1231,1187″]

Begrepen
Deze website gebruikt cookies voor de performance & statistieken. Meer weten