Graffiti op doek

Graffiti canvas

Het is mogelijk om in plaats van de graffiti op de muur te plaatsen de graffiti canvas te laten maken. Een graffiti op doek heeft voordelen en zijn nadelen.

Als u ervoor kiest om een graffiti op doek te laten maken is het zo dat u te maken krijgt met een maximale maat van het canvas doek. Het vervoer en de kosten zorgen ervoor dat de maximale gangbare maat van een graffiti doek zo ligt rond de 100cm x 160cm. Dit doek wordt dan besteld en is van hoogwaardige kwaliteit linnen.
Het houten frame van het doek is stevig en sterk hout. Door voor kwaliteit te kiezen in plaats van een goedkoper doek blijft de kwaliteit van het doek gewaarborgd door de jaren heen. Nadeel van graffiti canvas is dat de kosten van het doek erbij komen. De kosten van een doek met afmeting 100x160cm zal liggen tussen de 55 en 65 euro.

Een groot voordeel van kiezen voor graffiti op doek is het feit dat je het doek makkelijk kan verhangen en verplaatsen. Mocht u gaan verhuizen kunt u het graffiti doek zo van de muur afhalen en meenemen naar de volgende woning.

Een graffiti canvas is ook een mooie manier om uw kind te verassen met een prachtig persoonlijk en uniek cadeau. Als u zijn hobby’s, leeftijd en kleur voorkeuren aangeeft kan ik een ontwerp maken. De Graffiti canvas zal een geweldig cadeau zijn. Als u twee weken van tevoren aangeeft dat u hem wilt bestellen staat hij klaar. Een graffiti canvas, bestel hem vandaag nog !

Doordat het op bestelling gaat kunt u aangeven wanneer u het geleverd wilt hebben en ik kan ervoor zorgen dat ik de graffiti canvas aan huis bezorg. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om hem zelf bij mij op te halen waardoor er geen bezorgkosten bij komen.

Wilt u toch gewoon liever een graffiti op de muur in plaats van een graffiti op canvas doek bekijk dan op deze pagina

De levertijd voor een graffiti op doek is een beetje afhankelijk van de drukte van dat moment maar binnen 3 weken kan de graffiti op doek in ieder geval klaar zijn.

 

Voorbeelden

[rev_slider doek]

Begrepen
Deze website gebruikt cookies voor de performance & statistieken. Meer weten