Graffiti Amsterdam

19 december 2021

Graffiti Amsterdam

Graffiti Amsterdam

 

Een van de beste graffiti artiesten van Graffiti Amsterdam is Tim Rodermans.

Bekijk zijn portfolio hier.

graffiti amsterdam

Onthulling van het cultuur historisch gevelkunstwerk in Den Dolder door Wethouder Fluitman De Muurschildering is gemaakt door Tim Rodermans

graffiti amsterdam

amazon the boys graffiti

chineze dragon

Opgegroeid in Amsterdam en in zijn jeugd altijd met graffiti bezig. Graffiti Amsterdam is een ontzettend leuke hobby. Elk weekend naar de Amsterdamse brug. Daar elke weekend andere graffiti artiesten aan het werk zien. Op elke muur een andere stijl en een andere kunstenaar aan het werk zien.

Graffiti amsterdam in geweldig.

Thuis was het heel streng. Er werd goed meegekeken of ik niets illegaals deed. Een artwerk kan overal gezet worden. Langs het spoor. Daarmee maakte je bekendheid. Omdat je op die manier overal zichtbaar was. Herkenbaar zijn was belangrijk.

Portoflio klik hier !

Van straatschoffie tot kunstenaar

 

De ontwikkeling van straat graffiti artist tot een street art kunstenaar gaat heel geleidelijk. Op een gegeven moment ben ik legaal gaan werken om de rust in te bouwen om echt lang op een werk te kunnen staan. Het kunstwerk gaat vooruit. Een graffiti Amsterdam zetten was belangrijk voor mijn ontwikkeling.

 

Een graffiti Amsterdam als omgeving.

Met veel vrienden die ook graffiti deden ging mijn ontwikkeling razendsnel. Van omgaan met de spuitbus tot zelf schetsen en letters ontwikkelen. Het maken van schetsen was ontzettend leuk. Elke keer weer nieuwe vormen en lijnen zetten. Vooruitgang maken en gebieden verkennen waar je goed in bent en minder.

 

Met graffiti als uitgangspunt en dan toch kunst maken.

Een uitdaging die heel geleidelijk is gegaan. Goed worden in letters is een ding, waardoor je completer wordt als artiest. Realistisch spuiten was het uiteindelijke doel. Hoe geweldig is het als je iets na kan spuiten dat net echt lijkt. Het ontwikkelen van deze vaardigheden is geweldig.

 

Ik ben heel blij met alle lessen die ik heb gehad van verschillende geweldige kunstenaars. Zelf het wiel uitvinden is heel lastig en zal je proces vertragen. Een kunstwerk is het woord dat ik hiermee promoot. Ik kom uit Amsterdam.

Tim Rodermans

Tim Rodermans, 36 jaar en naast gymleraar in het Voortgezet Onderwijs ook graffiti artiest. In mijn jeugd heb ik met veel passie graffiti beoefend en in verschillende graffiti bladen gestaan. Na een lange pauze begon het toch weer te jeuken en na wat verschillende graffiti kinderkamers te hebben gedaan en veel positieve reacties en aanmoedigingen te hebben gekregen ben ik mijn eigen bedrijfje gestart.

Begrepen
Deze website gebruikt cookies voor de performance & statistieken. Meer weten