Street art bedrijf

15 december 2021

Street art bedrijf

Street Art bedrijf

bekijk het portfolio van ons Street art bedrijf HIER

street art bedrijfstreet art bedrijfstreet art bedrijf

 

Een professioneel street art bedrijf. De allerbeste kwaliteit en duurzaamheid met unieke en persoonlijke designs. Ontwerpen die toegespitst zijn op de situatie dit voor jou van belang is. Elk ontwerp is uniek en persoonlijk. Bekijk de mogelijkheden onder het kopje portfolio. Een helder en overzichtelijk beeld krijgen en hebben van de unieke concepten is handig. Zo kan je een weloverwogen keuze maken. Bureau zoals de onze heeft alle expertise in huis.

Uniek

Dit Street Art bedrijf neemt alle stappen met u door. Het ontwerp traject, de manier waarop u draagvlak kan creëren in de buurt. Omdat schildering heeft veel draagvlak nodig. Op deze manier zullen er alleen positieve reacties zijn van buurt bewoners. Ze willen graag meedenken en beslissen. De manier waarop u dat vormgeeft verschilt en kan op verschillende manieren uitgerold worden. Ons bedrijf zal deze verschillende routes uitzetten en met u doornemen.

Ervaring

Laat u. informeren over de mogelijkheden. Helder en duidelijke communicatie is een van onze sterke punten. Een technisch advies kunnen wij ook verzorgen. Voordat de muur geverfd wordt heeft u dan de prijs en kosten inzichtelijk. Weten waar u aan toe bent is met een groot project wel zo prettig.

 

Als graffiti bureau willen wij de kosten zo transparant mogelijk communiceren. Als u een offerte voor een project aanvraagt krijgt u een inzichtelijk overzicht met daarin alle kosten gespecificeerd. Bekijk het aantal liters verf gaat er op de muur. Daarvoor de tijd neemt het schilderen in beslag. Daarmee gaat het aantal dagen dat neemt het project in beslag. Daarom is alles inzichtelijk geeft een duidelijk en helder beeld. Dit vinden wij belangrijk. Met de kosten moet u ook bedenken en helder houden dat wij de allerhoogste kwaliteit mogelijk leveren. Naast onze vaardigheden betekent dit dat alle materialen hoogwaardig zijn. Met een goed advies van sigma kunnen wij de duurzaamheid vergroten.

 

Daarom is Street Art bedrijf Graffiti voor bedrijven is het beste en meest duurzame graffiti bedrijf van Nederland.

 

 

 

Tim Rodermans

Tim Rodermans, 36 jaar en naast gymleraar in het Voortgezet Onderwijs ook graffiti artiest. In mijn jeugd heb ik met veel passie graffiti beoefend en in verschillende graffiti bladen gestaan. Na een lange pauze begon het toch weer te jeuken en na wat verschillende graffiti kinderkamers te hebben gedaan en veel positieve reacties en aanmoedigingen te hebben gekregen ben ik mijn eigen bedrijfje gestart.

Begrepen
Deze website gebruikt cookies voor de performance & statistieken. Meer weten