Wie zijn wij ?

Wie zijn wij ?

Tim Rodermans

Bouwjaar 1978 en opgegroeid in Amsterdam in een actieve graffiti scene in de jaren 90. Van kwajongen tot professionele graffiti kunstenaar. Met meer dan 25 jaar heeft Tim veel ervaring met de allergrootste graffiti projecten. Het voorbereiden, begeleiden en uitvoeren van projecten en elke keer voor een adembenemend resultaat gaan doet Tim met veel passie en plezier. Met het groter groeien van zijn graffiti bedrijf is het team uitgebreid. Met Masja Loa als administratieve kracht en verschillende schilderkrachten doet iedereen datgene waar hij of zij het sterkst in is.

Met verschillende grote projecten boven de 500 vierkante meter heeft Tim veel ervaring opgedaan met verschillende ondergronden en projecten. Draagvlak creëren onder bewoners met verschillende soorten uitvragen of het bedenken van een concept wat goed aansluit op de buurt en omgeving. Kunstwerken in de publieke ruimte moet een duidelijke visie vertegenwoordigen. In de afgelopen jaren is het netwerk en team van Tim Rodermans flink uitgebreid. Door de juiste mensen met de allerbeste kwaliteiten op de juiste plek te zetten is er een waanzinnig team ontstaan dat de grote projecten tot in perfectie kan realiseren. Een technische keuring door Sigma wordt gedaan door Nico Bolten. Hij zorgt voor het beste advies voor alle producten die tijdens een project gebruikt worden. Marco Boterman van allesschilderen zorgt voor de beste voorbereiding van het spuitwerk. Daarna Zal Tim Rodermans het ontwerp tot in grote nauwkeurigheid uitwerken. Als de graffiti muurschildering helemaal perfect is kan er optioneel een beschermende coating worden aangebracht om de duurzaamheid te vergroten.

 

Administratief medewerker

Masja Loa

Grondlaag en basislaag specialist

Marco Boterman

Graffiti artiest

Sven Boogert

Tech advies

Nico Beentjes

Ondersteuning

Jan Rodermans

Graffiti Artiest

Dietrich Burgen

WAT KUNNEN WIJ VOOR U BETEKENEN?

Bedrijven

Wij verzorgen ( graffiti ) kunst projecten voor particulieren en bedrijven. Door jarenlange ervaring en steeds grotere grens verleggende projecten hebben wij heel veel ervaring, toepasbaar op de vele unieke schilderingen.

Gemeentes en overheid

grote projecten met unieke concepten en uitgevoerd met expertise en duurzaamheid

GROTE PROJECTEN

bekijk verschillende grote projecten van meer dan 650 vierkante meter onder "portfolio"

Vrij werk

Naast het realiseren van grote projecten blijf ik mezelf ontwikkelen met vrije schilderingen. Ik verbind mijn passie met werk !

Bedrijven

Omdat elk project verschilt in mate van detail en arbeidsintensiteit wordt de prijs op maar berekend. Vraag een offerte aan zodat u gelijk weet waar u aan toe bent.

Duurzaamheid

Door unieke nieuwe coatingen uit de UK is de duurzaamheid afhankelijk van de ondergrond 8 tot 10 jaar gegarandeerd. De coating is onderhoudsvrij. Wild graffiti is verwijjderbaar met water en een spons !

Waarom Graffiti voor bedrijven ?

  • Visie en expertise
  • Sterke communicatie en afspraken
  • Meer dan 25 jaar ervaring
  • Thuis in elke gewenste stijl
  • Unieke adembenemende concepten

WAT ZEGGEN MIJN KLANTEN

Aansluiten op de wensen van mijn klanten vinden we enorm belangrijk, daarnaast zijn een goede samenwerking en grote tevredenheid onze speerpunten. Lees hier enkele reviews.

Begrepen
Deze website gebruikt cookies voor de performance & statistieken. Meer weten