Wie ben ik

Tim

Wie ben ik?

Even voorstellen; Mijn naam is Tim Rodermans, 39 jaar oud. In mijn jeugd fanatiek bezig geweest met graffiti. Elke dag ontwerpen, elke dag tekenen en vaak met de spuitbus in de weer. Toen ik na een hele tijd geen spuitbus meer in de hand had gehad een keer bij familie een graffiti gemaakt en realiseerde ik me weer hoe geweldig het is creatief bezig te zijn en met hoeveel plezier ik een graffiti of muurschildering maak. Van de ene opdracht naar de ander en algauw merkte ik dat er een enorme markt is voor graffiti muurschilderingen en daarom ben ik in 2008mijn eigen bedrijfje gestart.

 

Omdat ik naast het maken van graffiti’s ook werkzaam ben in het onderwijs kan ik makkelijk “connecten” met opdrachtgevers of kids waar ik de kamer voor maak. Inleven in hun wereld en aansluiten bij de belevingswereld van de kinderen en opdrachtgevers is voor mij geen enkel probleem (ik heb zelf inmiddels ook 2 kids). Vaak vinden mensen het geweldig om te kijken hoe de graffiti tot stand komt. Een ontzettend leuk gegeven. Een invulling aan een ruimte geven met een schildering is heel leuk. De ruimte opeens een uniek karakter zien hebben of een compleet andere uitstraling krijgen door de schildering is heerlijk. Elke opdracht heeft weer zijn eigen creatieve kanten. Een bedrijfslogo dat strak een op een moet of een logo of schildering dat geheel buiten de hokjes mag. Beide vind ik leuk om te doen en ga ik van stromen.

 

Afspraak is afspraak en ik zorg ervoor dat ik op tijd ben, mocht ik iets later zijn krijgt u altijd tijdig bericht. Wilt u ook een unieke persoonlijke graffiti voor uw kind stuur mij een mail!

 

Enjoy,

 

Greetingz Tim