Wie zijn wij ?

Wie zijn wij ?

Tim Rodermans heeft veel ervaring met de allergrootste graffiti projecten. Het voorbereiden, begeleiden en uitvoeren van projecten en elke keer voor een adembenemend resultaat gaan doet Tim met veel passie en plezier.

WAT DOE IK?

Bedrijven

Naast graffiti schilderingen voor bedrijven verzorg ik ook graffiti logo's en zeer uiteenlopende opdrachten voor particulieren en bedrijven. 90% van al mijn werk bestaat uit werken met spuitbus maar schilderen met kwast vind ik ook erg leuk om te doen. Vaak mix ik verschillende technieken.

Gemeentes en overheid

grote projecten met unieke concepten en uitgevoerd met expertise en duurzaamheid

GROTE PROJECTEN

bekijk verschillende grote projecten van meer dan 650 vierkante meter onder "portfolio"

Vrij werk

Naast het realiseren van grote projecten blijf ik mezelf ontwikkelen met vrije schilderingen. Ik verbind mijn passie met werk !

Bedrijven

Omdat elk project verschilt in mate van detail en arbeidsintensiteit wordt de prijs op maar berekend. Vraag een offerte aan zodat u gelijk weet waar u aan toe bent.

Mijn werk

Bekijk mijn portfolio om een beeld te krijgen met wat voor creatieve Graffiti en muurschildering projecten ik bezig ben geweest door heel Nederland! Van graffiti kinderkamers tot graffiti muurschilderingen voor bedrijven.

Waarom Graffiti voor bedrijven ?

  • Uw wensen kunnen wij vertalen naar een geweldig eindproduct door visie en ervaring
  • Goede communicatie en afspraken
  • Meer dan 25 jaar ervaring
  • Zeer divers en bedreven zowel met spuitbus als kwast.
  • Unieke concepten

WAT ZEGGEN MIJN KLANTEN

Aansluiten op de wensen van mijn klanten vind ik belangrijk en daarnaast hecht ik veel waarde aan een goede samenwerking. Lees hier enkele reviews.

Begrepen
Deze website gebruikt cookies voor de performance & statistieken. Meer weten