Street art project

31 december 2021
graffit project

Street art project

OStreet art project

Een street art project invulling kunnen wij als de beste realiseren.

street art project

street art project

atreet art projecten

project graffiti

Een street art project met draagvlak bij de omgeving. Daarvoor is een opdracht verzorgen wij van begin tot eind. Wij hebben de allerbeste kwaliteit met alle onderdelen. Op deze manier zorgen we ervoor dat de duurzaamheid toeneemt. We vergroten deze door de allereerst een technisch advies te geven.

Duurzaamheid en uniek

Deze wordt verzorgd door Sigma. Ze hebben de beste expertise in huis om de juiste inschatting te maken en ervoor te zorgen dat de duurzaamheid het hoogst haalbare resultaat heeft. Door de juiste grondlaag en hechting producten te gebruiken wordt de kwaliteit gewaarborgd. Door de hoge kwaliteit van de producten zorgen we voor de juiste basis voor elk street art project. Na de grondlaag zal het ontwerp worden aangebracht. Het ontwerp zal van de allerbeste kwaliteit zijn.

Grondlaag en coating

Tim Rodermans verzorgt het ontwerp en zijn jarenlange ervaring zal ervoor zorgen dat elk detail van het ontwerp tot in de puntjes aansluit bij het street art project. Omdat de kernpunten zullen worden meegenomen en uitgewerkt. Op deze manier ontstaat er een groot draagvlak. Het draagvlak is nodig omdat een klus vaak in de openbare ruimte plaatsvind.

Het ontwerp zal de gehele schildering worden uitgewerkt. Bij het uitwerken zullen alleen de hoogste kwaliteit verf gebruikt worden. Daardoor zal het kleurbehoud en de hechting het allerbeste zijn. Het beste zijn grote vlakken te kleuren in cirkels zal er een egaal strak goed dekkend resultaat worden bereikt. Ook met de jaren zullen er geen strepen of doorzichtige plekken ontstaan.

Naast het uitwerken van de schildering zullen er details worden aangebracht. Daarna zal er een professionele coating overheen gaan. Deze coating is de allerbeste in Nederland. Door deze coating is het opdracht beschermd. Ook door deze duurzame oplossing zal er geen kleurverlies zijn en zal wild graffiti in een oogwenk verdwijnen.

Tim Rodermans

Tim Rodermans, 36 jaar en naast gymleraar in het Voortgezet Onderwijs ook graffiti artiest. In mijn jeugd heb ik met veel passie graffiti beoefend en in verschillende graffiti bladen gestaan. Na een lange pauze begon het toch weer te jeuken en na wat verschillende graffiti kinderkamers te hebben gedaan en veel positieve reacties en aanmoedigingen te hebben gekregen ben ik mijn eigen bedrijfje gestart.

Begrepen
Deze website gebruikt cookies voor de performance & statistieken. Meer weten