Graffiti professional

18 december 2021

Graffiti professional

Graffiti professional

Bekijk hier ons portfolio 

 

graffiti professional

graffiti professional

street art professional

Bent u op zoek naar een graffiti professional? Met jarenlang ervaring kan ik voor u elk gewenst ontwerp op de muur maken. Een op maat persoonlijk uniek design. Ik ben thuis in alle stylen en smaken. Welk wilde idee u ook heeft ik kan het realiseren.

Unieke en speciale graffiti professional

Als kleine jongen begonnen met tekenen, tekenen en nog eens tekenen. In mijn jonge jaren van alles met verf gedaan en nooit gedacht dat deze hobby zou uitgroeien tot mijn droombaan. Gelukkig kreeg ik van thuis uit veel sturing en de juiste waarden en normen mee. Als ik bedenk dat ik de laatste 30 jaar al bezig ben met graffiti kan ik het nauwelijks geloven. Doordat ik nooit uitgeleerd ben en elke keer de lat weer hoger leg ben ik uitgegroeid tot een ware graffiti professional.

Ultieme vaardigheden

Techniek, vaardigheden op vele vlakken en niet thuis in een onderwerp maar juist heel divers in graffiti richtingen zorgt ervoor dat ik elk gewenst ontwerp kan maken. Een graffiti professional werkt netjes en maakt van elk detail een waar kunstwerk. Naast het contact met de klant zorgt een graffiti professional voor een goede werkomgeving met genoeg ventilatie en plakt de ruimte goed af indien dat nodig is. Verfspetters waar ht niet hoort is geen optie.

 

Als je op zoek bent naar de beste graffiti professional dan ben je aan het juiste adres. Denk jij ook buiten de hokjes? Talent, daarmee kom je een heel eind. Kwaliteit is daarom gegarandeerd. Unieke en speciale graffiti projecten. De beste persoonlijke schilderingen door een echte pro. Laat nu een offerte maken om te bekijken wat de kosten zijn. Op deze manier is het allemaal helder. Laat nu een geweldig uniek concept maken, op maat. Doordat je alles inzichtelijk hebt kan je een goede afweging maken. Ga ervoor en zorg voor een geweldige sfeer in de ruimte waar je de graffiti laat maken.

Tim Rodermans

Tim Rodermans, 36 jaar en naast gymleraar in het Voortgezet Onderwijs ook graffiti artiest. In mijn jeugd heb ik met veel passie graffiti beoefend en in verschillende graffiti bladen gestaan. Na een lange pauze begon het toch weer te jeuken en na wat verschillende graffiti kinderkamers te hebben gedaan en veel positieve reacties en aanmoedigingen te hebben gekregen ben ik mijn eigen bedrijfje gestart.

Begrepen
Deze website gebruikt cookies voor de performance & statistieken. Meer weten