Een spuitbus voor kunst

23 mei 2020

Een spuitbus voor kunst

3 Verschillende Kunstenaars

Ik laat je een spuitbus zien. Een spuitbus komt ook veel voor in de wereld van de verzorging, waar mannen vroeg in de ochtend een behoorlijke hoeveelheid deodorant aanbrengen. Vrouwen doen precies hetzelfde, maar meestal in wat mindere maten. Een spuitbus heeft als functie om in één keer hetzelfde product in gelijke hoeveelheid te verspreiden.

In een spuitbus vindt overdruk plaats, waardoor het middel in de bus er met een hoge druk uitkomt. De werking zou je kunnen vergelijken met de werking van een hogedrukspuit. Een gevaar dat bij zo een principe komt kijken, is brandgevaar. Het is nooit verstandig om een spuitbus in de buurt te laten komen van hitte. In de spuitbus zit zoveel druk, dat het in principe hetzelfde effect heeft als een gas. Zodra een gas in de buurt komt van vuur, ontploft de hele omgeving. Gassen verspreiden zich makkelijk en het vuur eet het gas als het ware op.

Naast deze technische kennis over een spuitbus, zijn er nog andere feiten interessant wat betreft een spuitbus. Zoals ik al aangaf kan ik elke techniek goed gebruikenn in het kunstwerk.

Ik kan elke techniek, het uitleggen kan ik ook goed doen. En door leerlingen op school worden uitgevoerd. Andere technieken zijn ondergewaardeerd, waardoor de kennis over deze technieken niet zo makkelijk wordt verspreid. Het mogelijk om alsnog meer te weten te komen over deze technieken, mits er interesse voor is.

 

In deze tijd is het zeker mogelijk om jezelf nieuwe technieken aan te leren. Als het goed is, heeft men meer vrije tijd. Dat wil niet zeggen dat men meer rust heeft gevonden in zijn of haar leven. De alledaagse afleiding valt weg. Mijn tip naar de lezer: zoek een nieuwe afleiding!spuitbus

bekijk mijn portfolio hier.

of hier

 

 

Tim Rodermans

Tim Rodermans, 36 jaar en naast gymleraar in het Voortgezet Onderwijs ook graffiti artiest. In mijn jeugd heb ik met veel passie graffiti beoefend en in verschillende graffiti bladen gestaan. Na een lange pauze begon het toch weer te jeuken en na wat verschillende graffiti kinderkamers te hebben gedaan en veel positieve reacties en aanmoedigingen te hebben gekregen ben ik mijn eigen bedrijfje gestart.

Begrepen
Deze website gebruikt cookies voor de performance & statistieken. Meer weten