Crossfit Graffiti

23 maart 2020

Crossfit Graffiti

Crossfit graffiti

Crossfit is een term die sinds kort heel veel is gaan betekenen voor veel mensen. Het gemiddelde gewicht in Nederland is zo slecht nog niet. Dit is in Noord-Amerika echter niet het geval. In dat land heeft bijna de helft van de bevolking een ongezond gewicht. Het begrip ongezond gewicht kan weer worden verdeeld in verschillende soorten ongezond: overgewicht en ondergewicht. In beide gevallen is de kwaliteit van de voeding niet bevorderlijk voor de gemiddelde volksgezondheid. Het eten is vet en het vette eten is goedkoop. Het gezonde eten is duur en niet iedereen heeft het breed. Iemand met ondergewicht en smetvrees, zal geen voeding eten die er niet schoon en gezond uitziet. Iemand met obesitas en weinig geld zal de vette dingen blijven eten, omdat de gezonde dingen te duur zijn. In beide gevallen is crossfit een goede oplossing.

Groepen met ondergewicht die leren uiteindelijk weer normaal eten. Maar stel dat een diegene weinig geld overhoudt voor gezond eten, dan zal diegene andere middelen uit de kast moeten halen om het lichaam gezond te houden. Een van die middelen is dus crossfit. Iemand met ondergewicht die vet gaat eten, zal in eerste instantie heel snel en veel aankomen. Om dit groeigedrag tegen te gaan, of in ieder geval tegemoet te komen, is er crossfit. Crossfit helpt iemand om in een korte tijd veel te verbranden. Het enige wat er lastig aan deze aanpak, is de motivatie.

Motivatie tijdens het sporten kan op allerlei manieren. De meest voordehand liggende methode is het opzetten van motiverende muziek. Een andere methode is het opleuken van de sportlocatie. Dit kan aan de hand van art, een makkelijke manier die overal toegepast kan worden. Crossfit graffiti is een vorm van kunst die kracht uitstraalt. Het is nog behoorlijk onbekend, crossfit graffiti, onder de crossfitters. Maar waaraan wij kunnen merken dat crossfit graffiti een positief effect heeft op de sporters, is hun reactie wanneer zij het voor het eerst zien. Er wordt vaker een ronde langer gesport in ruimtes waar crossfit graffiti geplaatst is.

Een kunstwerk is echter niet de enige oplossing die zal leiden tot betere prestaties. Crossfit graffiti is een hulpmiddel die kan helpen bij het motiveren  van sporters. Sporters hebben vaker aangegeven positief verrast te zijn door de effecten van crossfit graffiti. Ook coaches en amateur sporters geven aan dat crossfit graffiti hen een bepaalde boost lijkt te geven. Het enige wat absoluut nog niet is volbracht, is een wetenschappelijk onderzoek naar de positieve en negatieve effecten van crossfit graffiti in een sportaccommodatie. Simpelweg, omdat er nog geen negatieve gevolgen zijn gevonden van het motiveren van sporters via kunst.

crossfit graffiti

Sportschool Graffiti

Het woord crossfit doet de meeste mensen denken aan kracht, trainen, doorzettingsvermogen en veel zweet. Voor crossfit moet men gemotiveerd zijn en zeker niet snel opgeven. Motivatie kan vanuit jezelf komen, maar externe factoren spelen ook een grote rol bij het vervullen van jouw wensen en het bereiken van haalbare doelen. Een factor als crossfit graffiti zou kunnen helpen bij het behouden van doorzettingsvermogen. Een motiverende quote van crossfit graffiti kan tijdens een zware oefening heel veel invloed hebben op de prestatie van de sporter. Crossfit graffiti zal ook niet snel saai worden om naar te kijken. Het bevat genoeg elementen om een ieder tevreden te houden. Daarnaast zijn er zoveel details, dat er iedere keer iets anders in gezien kan worden. graffiti is de nummer één fan van de doorzettende sporters.

 Daarnaast is er nog veel over te vertellen.

Crossfitters zijn mensen die hun emotie in het sporten kunnen stoppen en hun grenzen kunnen verleggen. Daarnaast is er veel om over te kletsen. Er zijn weinig soorten sporten waarbij het nodig is om je brein volledig uit te schakelen, zodat de pijn je niet zal weerhouden van het behalen van de doelen, die zowel als korte termijn en lange termijn vaststaan. Om deze reden zal iedere crossfitter iets anders zien in de crossfit graffiti. Iedereen heeft zijn of haar eigen doelen vastgesteld en zal deze doelen proberen terug te zien in de crossfit graffiti.

 

Crossfit graffiti is voor het grote deel van de mensen een onbekend iets. Crossfit graffiti wordt namelijk bijna nergens gepromoot. Daarnaast heeft men geen idee hoe het eraan toegaat met graffiti in een gebouw in plaats van op een gebouw. Graffiti wordt namelijk vaak geassocieerd met vandalisme in plaats van echte kunst met een betekenis, of doel. Hier moet in principe verandering in komen, als wij de crossfit graffiti staande willen houden. Men moet meer te weten komen over de voordelen en de nadelen van graffiti. Het kan namelijk heel voordelig zijn voor de doorzettende sporters die er de hele sessie tegenaan moeten kijken. Het doel is, zoals eerder benoemd, om een motiverende en stimulerende werking te hebben.

 De manier waarop 

De manier waarop graffiti gepromoot gaat worden is nog onduidelijk. Het is wel duidelijk dat de kunst op de muren in een sportzaal positieve effecten hebben op de resultaten van de sporters. Dit is onderzocht, bewezen en getest. Twijfel daarom niet om mee te doen aan deze ‘hype’.graffiti kan voor verrassende resultaten zorgen en crossfit graffiti verder bijna geen nadelen

Tim Rodermans

Tim Rodermans, 36 jaar en naast gymleraar in het Voortgezet Onderwijs ook graffiti artiest. In mijn jeugd heb ik met veel passie graffiti beoefend en in verschillende graffiti bladen gestaan. Na een lange pauze begon het toch weer te jeuken en na wat verschillende graffiti kinderkamers te hebben gedaan en veel positieve reacties en aanmoedigingen te hebben gekregen ben ik mijn eigen bedrijfje gestart.

Begrepen
Deze website gebruikt cookies voor de performance & statistieken. Meer weten