Graffiti project

26 december 2021
graffit project

Graffiti project

Graffiti project

Elk graffiti project is uniek.

graffiti project

Wij realiseren de allergrootste en mooiste graffiti projecten.

Het afstemmen op uw wensen doen we met de grootste precisie. Elk detail werken we uit en we zorgen ervoor dat het project van begin tot eind helemaal tot in de puntjes uitgewerkt is. Iedereen weet wanneer hij wat moet doen. Elke klus heeft zijn eigen kenmerken en valkuilen.

uniek en persoonlijk

Als eerst zullen we een technische keuring doen. Een advies van Sigma. Zij controleren het te spuiten oppervlakte. Door deze keuring zullen wij weten welke verf we moeten gebruiken en wat de muur nodig heeft om ervoor te zorgen dat het kunstwerk zo lang mogelijk zonder onderhoud geweldig eruit blijft zien.

 

Door alleen te werken met sigma zijn wij en u verzekerd van de allerbeste kwaliteit verf. Op deze manier zal de schildering niet afbladeren of verkleuren. Met de allerbeste producten bereikt je het beste resultaat.

Een speciale sfeer neerzetten

Een graffiti project met grote oppervlaktes vind wij een mooie uitdaging. We hebben verschillende projecten gedaan voor grote gemeentes en instellingen.

 

Een adembenemend concept ontwikkelen voor uw project is voor ons een hele leuke uitdaging. We leggen bij elke opdracht de lat weer hoger voor onszelf. Zo krijgt u het allerbeste resultaat. Bekijk de grote opdrachten onder het kopje portfolio. Laat u verbazen door de mogelijkheden. Elk concept uniek en gemaakt en ontworpen voor de eigen omgeving van het project.

 

Kijk nu op de pagina met voorbeelden. Een tunnel waar alles geschilderd is, zelfs de plafonds of bekijk een klus voor Ajax waarbij de spelers mooi zijn afgebeeld met het winnen van de landstitel. Daarnaast hebben we ook verschillende projecten in het buitenland gedaan. Voor heel veel verschillende bedrijven hebben we ook mooie unieke schilderingen gemaakt. Laat je inspireren en neem contact op. Een offerte is ook zo opgevraagd. Wij komen langs om de mogelijkheden te bespreken.

 

Een adembenemend graffiti project.

 

Tim Rodermans

Tim Rodermans, 36 jaar en naast gymleraar in het Voortgezet Onderwijs ook graffiti artiest. In mijn jeugd heb ik met veel passie graffiti beoefend en in verschillende graffiti bladen gestaan. Na een lange pauze begon het toch weer te jeuken en na wat verschillende graffiti kinderkamers te hebben gedaan en veel positieve reacties en aanmoedigingen te hebben gekregen ben ik mijn eigen bedrijfje gestart.

Begrepen
Deze website gebruikt cookies voor de performance & statistieken. Meer weten