Graffiti artiest

16 december 2017
graffiti kunst

Graffiti artiest

Graffiti artiest

 

Zit jij ook weleens in de trein te kijken naar de graffiti in de tunnels? Vraag je je dan af hoe ze alles zo mooi en gedetailleerd op de muur krijgen? Ik namelijk wel. Een enkele keer heb ik het overwogen om lessen te nemen bij een graffiti artiest, omdat ik het zo graag ook zelf wilde kunnen. Om deze reden ben ik gaan zoeken en uiteindelijk uitgekomen bij Tim Rodermans. Hij is een zeer getalenteerde en veelzijdige graffiti artist. Het leek mij dat hij mij heel veel zou kunnen leren, maar ik wilde er natuurlijk meer over weten. Ik heb contact opgenomen met deze graffiti artiest en geluisterd naar de mogelijkheden. Ook heb ik de ene graffiti kunstenaar vergeleken met de andere kunstenaar. De ene graffiti artiest is jong en de ander is wat ouder. Ik heb uiteindelijk gekozen voor Tim, omdat hij jong, getalenteerd en ervaren is.

 

Ik heb heel veel verschillende dingen geleerd van hem. Zo heeft hij mij de verschillen laten zien in de soorten spuitdopjes. Hierdoor krijg je een heleboel soorten effecten, die je niet zou kunnen creëren met een soort. Daarnaast heeft hij mij een aantal technieken kunnen leren. Dit is zeker een aanrader als je van tekenen houdt, net zoals ik. Als je niet van tekenen houdt, heb je nog een lange weg te gaan, want de basis die een graffiti artiest moet hebben, is in ieder geval tekenen.

 

Het kunstwerk dat wij hebben gemaakt is super mooi geworden. Het lijkt net alsof ik zelf een echte graffiti artiest ben. Tim Rodermans heeft mij geïnspireerd om hiermee door te gaan, zodat ik zelf beter en beter kan worden en misschien ooit mijn eigen kamer muur kan onderspuiten met kunstzinnige graffiti.

bekijk zijn website voor een compleet beeld van de mogelijkheden

Gaya van Houdt

graffiti artist graffiti artiest graffiti artiest

Tim Rodermans

Tim Rodermans, 36 jaar en naast gymleraar in het Voortgezet Onderwijs ook graffiti artiest. In mijn jeugd heb ik met veel passie graffiti beoefend en in verschillende graffiti bladen gestaan. Na een lange pauze begon het toch weer te jeuken en na wat verschillende graffiti kinderkamers te hebben gedaan en veel positieve reacties en aanmoedigingen te hebben gekregen ben ik mijn eigen bedrijfje gestart.

Begrepen
Deze website gebruikt cookies voor de performance & statistieken. Meer weten