Graffiti artist

15 december 2017

Graffiti artist

Graffiti artist

Graffiti kunstenaar word je niet zomaar. Zelf ben ik begonnen met tekenen; gewoon met een potlood en simpel wit papiertje. In deze fase had ik nog niet eens gedacht aan het ‘beroep’ graffiti kunstenaar. Ik was vooral aan het knoeien met diepte, schaduw en lichtinval. Dit vergt namelijk behoorlijk wat inzicht en tekenvaardigheid. Daarnaast zul je veel moeten oefenen voordat je een bepaald niveau hebt bereikt. Gelukkig heb ik daar het geduld voor gehad. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik de graffiti artist ben, die ik nu ben.

Een graffiti artist krijgt uiteindelijk met veel meer te maken, dan alleen het maken van een mooie ‘tekening’ van graffiti. Zo zijn er  bijvoorbeeld verschillende soorten graffiti spuiten, die erg van belang zijn als je details wilt maken in plaats van grote lijnen of vlakken. Verder heb je een harde en zachte manier van spuiten; overlopende lijnen en vlakken doe je namelijk met een zachte spuit, terwijl je lange lijnen en effen vlakken met een harde spuit moet creëren.

Natuurlijk hoef je de weg van amateur graffiti kunstenaar naar proffesioneel graffiti kunstenaar niet zelf te bewandelen. Je kunt namelijk veel leren van andere mensen die professioneel graffiti artist zijn geworden. Bepaalde technieken zul je namelijk eerst moeten zien, voordat je dit onder die knie krijgt. Verder kun je samen met een andere graffiti artist dingen ontdekken, die je in je eentje nooit zou ontdekken als graffiti kunstenaar. Mocht je van mij nog wat willen leren, dan kunt je zeker contact met mij opnemen. Het lijkt mij, nu ik zelf professioneel graffiti artist ben, erg leuk om andere mensen te helpen die dezelfde weg als graffiti artist gaan bewandelen.
vraag een offerte aan en bekijk de mogelijkheden. alles is mogelijk en voor elke ruimte is een mooie oplossing te vinden. Maak uw hal of kantine uniek

graffiti artist

Tim Rodermans

Tim Rodermans, 36 jaar en naast gymleraar in het Voortgezet Onderwijs ook graffiti artiest. In mijn jeugd heb ik met veel passie graffiti beoefend en in verschillende graffiti bladen gestaan. Na een lange pauze begon het toch weer te jeuken en na wat verschillende graffiti kinderkamers te hebben gedaan en veel positieve reacties en aanmoedigingen te hebben gekregen ben ik mijn eigen bedrijfje gestart.

Begrepen
Deze website gebruikt cookies voor de performance & statistieken. Meer weten