Graffiti kunstenaar

8 mei 2016

Graffiti kunstenaar

Graffiti Kunstenaar

Bent u op zoek naar een graffiti kunstenaar die voor u een fantastische graffiti kan verzorgen ? Ik ben al jarenlang actief als graffiti kunstenaar en ik maak muurschilderingen op maat. Alle formaten en alle ondergronden zijn geschikt om een mooie schildering op te maken. Een graffiti kan geplaatst worden op allerlei ondergronden.

Bekijk hier mijn PORTFOLIO

Ik ben al jarenlang graffiti artiest waardoor ik ervaren ben in het maken van meerdere stylen. De graffiti letters zijn in een style gemaakt. Deze style is kenmerkend voor de letters en een van mijn sterke kanten is dat ik alle graffiti stylen beheers. Wilt u een ontwerp met graffiti letters die rond zijn? Of toch liever 3d of vierkant, goed leesbaar of juist ingewikkeld? Ik kan alle stylen maken. Naast de graffiti letters, maak ik als graffiti kunstenaar natuurlijk ook afbeeldingen. Ik ben ook thuis in bijna elke style. Ik kan ook met afbeeldingen goed kan aansluiten, op de feel en uitstraling van de afbeelding. Naast de mooiste kleuroverlopen. Kan ik ook een grote mate van detail inbrengen. Daardoor krijgt het geheel een prachtige uitstraling en vibe. Wacht niet langer en neem contact op! Graffiti kunstenaar zijn is een voorrecht. Ik wordt al blij van de gedachte van werken met spuitbussen.

 

Graffiti is voor mij geen werk, het is een lifestyle, hobby en passie. Ik verzorg elke opdracht met positieve vibes en veel aandacht en passie. Een graffiti op maat kan en is zo geregeld. Vraag daarom vandaag nog een offerte aan. Haal de allerbeste graffiti kunstenaar in huis!

 

Nieuwsgierig geworden naar mijn vaardigheden ? Bekijk mijn portfolio om zo een compleet beeld te krijgen. Bekijk mijn gerealiseerde projecten en wat ik voor u of uw bedrijf kan betekenen.

Een artiest die voor u een ruimte kan omtoveren? En er een unieke en geweldige sfeer uitstralende ruimte van kan maken ? Vraag direct een offerte aan

graffiti kunstenaar

graffiti kunstenaar

intel 8 muurschildering sushi graffiti kunstenaar graffiti mural 1

 

 

Tim Rodermans

Tim Rodermans, 36 jaar en naast gymleraar in het Voortgezet Onderwijs ook graffiti artiest. In mijn jeugd heb ik met veel passie graffiti beoefend en in verschillende graffiti bladen gestaan. Na een lange pauze begon het toch weer te jeuken en na wat verschillende graffiti kinderkamers te hebben gedaan en veel positieve reacties en aanmoedigingen te hebben gekregen ben ik mijn eigen bedrijfje gestart.

Begrepen
Deze website gebruikt cookies voor de performance & statistieken. Meer weten