graffiti laten zetten

1 november 2017

graffiti laten zetten

Graffiti laten zetten

Door een professional

 

Ik heb samen met mijn man besloten dat wij op de grote muur van de zolder graffiti laten zetten. Ons enige dilemma was de keuze in de graffiti artiest; door wie gaan wij graffiti laten plaatsen? Via vrienden zijn wij uitgekomen bij Tim Rodemans, zij hebben zelf ook door hem graffiti laten zetten en zij zijn meer dan tevreden! “Het is ongelofelijk hoe clean hij te werk gaat, naast zijn passie voor het werk.” Daarnaast gaat hij gestructureerd aan het werk, door eerst na te gaan waar, waarom wij graffiti laten zetten. Hierdoor verplaatst hij zich zoveel mogelijk in zijn klant, zodat hij er echt een persoonlijk werk van kan maken.

 

Als eerst hebben wij natuurlijk onze ideeën op tafel gelegd. Wij laten een schildering plaatsen, omdat het ons leuk leek om een uniek plekje te creëren in ons huis. Het eerste wat in ons op kwam, was eigenlijk het karakteriseren van de muur op zolder. een schildering is niet zomaar iets, als het mislukt is het namelijk een gigantische klus om alles weer te krijgen zoals het was. Daarom is het erg belangrijk om vertrouwen te hebben in de artiest voordat jullie graffiti laten zetten. Gelukkig is Tim een meester in dit gedeelte. Alles is soepel verlopen en wij zijn meer dan tevreden over het eindresultaat. Graffiti laten zetten bij Tim is daarom een echte aanrader.

 

De site is verder ook zeer uitgebreid en overzichtelijk. Zo krijg je een uitstekende indruk van de werken en projecten van deze artiest. Het kunstwerk dat hij op jouw muur zal maken, is echter weer volledig persoonlijk! Vraag een offerte aan bij Tim en bekijk de mogelijkheden. Elke offerte is op maat. Geef de maten door en ontvang een offerte op maat en laat de mooiste schildering aanbrengen!

 

graffiti laten zetten

 

Door: Lisbeth Echteld

 

Tim Rodermans

Tim Rodermans, 36 jaar en naast gymleraar in het Voortgezet Onderwijs ook graffiti artiest. In mijn jeugd heb ik met veel passie graffiti beoefend en in verschillende graffiti bladen gestaan. Na een lange pauze begon het toch weer te jeuken en na wat verschillende graffiti kinderkamers te hebben gedaan en veel positieve reacties en aanmoedigingen te hebben gekregen ben ik mijn eigen bedrijfje gestart.

Begrepen
Deze website gebruikt cookies voor de performance & statistieken. Meer weten