Graffiti mural

11 april 2016

Graffiti mural

Graffiti mural

De allermooiste graffiti mural bekijk je hier in mijn portfolio 

graffiti mural

graffiti mural

Bent u op zoek naar iemand die een vette graffiti mural voor u kan verzorgen ? Dan bent u bij mij aan het juiste adres. Bekijk hier mijn portfolio van al mijn gemaakte graffiti mural s.

Uniek en speciaal

Elke graffiti mural is verschillend en is niet te vergelijken met elkaar. Een uniek kunstwerk in huis of op de buitenmuur. Alles is mogelijk. Ik kan uw wensen verwerken in een ontwerp om zo een uniek en persoonlijke schildering te realiseren. Het laten maken van een kunstwerk is makkelijk. Bedenk welk ontwerp of wat voor soort ontwerp u zou willen laten maken, bedenk op welke muur de graffiti mural zou komen en mail mij uw idee en de afmetingen van de muur. Naast de afmeting en het ontwerp is de ondergrond belangrijk. Is het spachtelputz of glad stuc, behang of geschilderde buitenmuur ? Alles kan maar geef even aan om wat voor muur het gaat. Op deze manier kan ik nog kijken of er eventueel nog een muurverf laag zou moeten worden aangebracht op de muur.

Graffiti mural

Een kunstwerk wordt vaak gezien als street art maar elke mural binnen of buiten wordt gezien als een mural. Een kunstenaar die een schildering maakt wordt ook wel een muralist genoemd. Ik heb verschillende maten kunstwerk verzorgt. Van enorme oppervlaktes tot kleine stukjes muur. Er is geen muur te groot of te klein. Bent u nieuwsgierig geworden naar welke kunstwerk ik allemaal heb gemaakt ? Bekijk dan op mijn website een groot aantal voorbeelden van uiteenlopende projecten en muren. Elke schildering is uniek en heeft eigen kenmerken. Als ik een mural voor u verzorg kan ik ervoor zorgen dat uw mural alle kenmerken, kleuren en details heeft van uw wensen en interesses. Wacht daarom niet langer en neem contact op om zo te bekijken of het iets voor u is en wat ik voor u kan betekenen.

 

Tim Rodermans

Tim Rodermans, 36 jaar en naast gymleraar in het Voortgezet Onderwijs ook graffiti artiest. In mijn jeugd heb ik met veel passie graffiti beoefend en in verschillende graffiti bladen gestaan. Na een lange pauze begon het toch weer te jeuken en na wat verschillende graffiti kinderkamers te hebben gedaan en veel positieve reacties en aanmoedigingen te hebben gekregen ben ik mijn eigen bedrijfje gestart.

Begrepen
Deze website gebruikt cookies voor de performance & statistieken. Meer weten