graffiti op doek

27 mei 2019

graffiti op doek

Graffiti op doek

De definitie van een schilderij kan het grootste deel onder ons wel opdreunen. Het is namelijk gemaakt door het aanbrengen van verf op ‘het doek’. In dit geval kan het dus ook graffiti op doek zijn. Echter begrijpt ongeveer de helft van deze mensen niet wat ‘het doek’ precies inhoudt. Het doek kan net zo worden gezien als papier, het is niet alleen om op te verven, er kunnen nog veel meer varianten van kunst op gemaakt worden. Zo is het mogelijk om graffiti op doek aan te brengen in alle vormen en formaten. Graffiti op doek is nog niet zo bekend als decoratieartikel en daar mag best wat verandering in komen. Graffiti op doek kan namelijk een goede toevoeging zijn in iedere ruimte, aangezien graffiti op doek alle soorten vormen en formaten kan aannemen. Graffiti op doek is bovendien makkelijker om te realiseren.

 

Een kleuren pallet bij de Gamma heeft iedereen wel eens staan te bewonderen, bij het kiezen van kleuren voor een kamer en het kiezen van kleurencombinaties voor het hele huis. Exact op deze manier wordt een kunstwerk, waarbij graffiti op doek komt kijken, samengesteld. De kleurencombinaties van graffiti die op straat wordt gezien, zijn vaak verschrikkelijk druk en passen volgens het gros van de mensen niet bij elkaar. Een ieder heeft zijn eigen smaak, maar blauw en oranje graffiti letters hoeft het grootste deel van de mensen niet in zijn of haar woonkamer te hebben hangen. Graffiti canvas is bijna synoniem voor ‘alles is mogelijk’.  Graffiti op doek is niet zo bekend als het zou moeten zijn.

 

Graffiti canvas zorgt voor grote verrassingen. Graffiti maakt het mogelijk om dieptes en schaduw redelijk makkelijk in beeld te brengen. Hierdoor kunnen er met graffiti op doek mooie plaatjes worden gemaakt met een verrassende realistische uitstraling. Graffiti canvas kan zich aanpassen op de ruimte waar het in komt te hangen. Dit is een punt waarop iedereen zich verbaasd over graffiti op doek, aangezien er niet veel voorbeelden in de media komen van dit soort situaties. Om deze reden komen er steeds meer voorbeelden op de sites van de graffitispuiters. Zo heeft de klant een redelijk goed beeld van wat hij of zij kan verwachten.

 

Op maat gemaakt, speciaal voor u. Een goede input vanuit de klant is nog een onmisbaar punt, maar meer dan dat is er niet nodig voor graffiti op doek.

 

Jalisa de Jager

 

Tim Rodermans

Tim Rodermans, 36 jaar en naast gymleraar in het Voortgezet Onderwijs ook graffiti artiest. In mijn jeugd heb ik met veel passie graffiti beoefend en in verschillende graffiti bladen gestaan. Na een lange pauze begon het toch weer te jeuken en na wat verschillende graffiti kinderkamers te hebben gedaan en veel positieve reacties en aanmoedigingen te hebben gekregen ben ik mijn eigen bedrijfje gestart.

Begrepen
Deze website gebruikt cookies voor de performance & statistieken. Meer weten