graffiti op doek

27 mei 2019

graffiti op doek

Graffiti op doek

graffiti op doek

street art bedrijf

De definitie van een schilderij kan het grootste deel onder ons wel opdreunen. Het is namelijk gemaakt door het aanbrengen van verf op ‘het doek’. In dit geval kan het dus ook een kunstwerk zijn. Echter begrijpt ongeveer de helft van deze mensen niet wat ‘het doek’ precies inhoudt. Het doek kan net zo worden gezien als papier, het is niet alleen om op te verven.

Stijlvol

Er kunnen nog veel meer varianten van kunst op gemaakt worden. Zo is het mogelijk om graffiti op doek aan te brengen in alle vormen en formaten. Graffiti op doek is nog niet zo bekend als decoratieartikel en daar mag best wat verandering in komen. Een canvas kan namelijk een goede toevoeging zijn in iedere ruimte. Aangezien graffiti op doek alle soorten vormen en formaten kan aannemen. Graffiti op doek is bovendien makkelijker om te realiseren.

Kunst, op maat gemaakt. 

graffiti op doek

Een kleuren pallet bij de Gamma heeft iedereen wel eens staan te bewonderen, bij het kiezen van kleuren voor een kamer en het kiezen van kleurencombinaties voor het hele huis. Een kunstwerk, waarbij een kunstwerk komt kijken, samengesteld. De kleurencombinaties van graffiti die op straat wordt gezien, zijn vaak verschrikkelijk druk en passen volgens het gros van de mensen niet bij elkaar.

Een ieder heeft zijn eigen smaak, maar blauw en oranje graffiti letters hoeft het grootste deel van de mensen niet in zijn of haar woonkamer te hebben hangen. Graffiti canvas is bijna synoniem voor ‘alles is mogelijk’.  Een kunstwerk is niet zo bekend als het zou moeten zijn.

 Uniek en persoonlijk

Graffiti canvas zorgt voor grote verrassingen.

Graffiti maakt het mogelijk om dieptes en schaduw redelijk makkelijk in beeld te brengen. Gelukkig kunnen er met graffiti op doek mooie plaatjes worden gemaakt met een verrassende realistische uitstraling. Graffiti canvas kan zich aanpassen op de ruimte waar het in komt te hangen. Dit is een punt waarop iedereen zich verbaasd over een kunstwerk, aangezien er niet veel voorbeelden in de media komen van dit soort situaties.

Om deze reden komen er steeds meer voorbeelden op de sites van de graffitispuiters. Zo heeft de klant een redelijk goed beeld van wat hij of zij kan verwachten.

 Offerte ? vraag hem aan.

Op maat gemaakt, speciaal voor u. Een goede input vanuit de klant is nog een onmisbaar punt, maar meer dan dat is er niet nodig voor graffiti op doek.

 

Jalisa de Jager

Graffiti kun je aanbrengen op doeken, zoals sommigen misschien al wisten. De meest bekende vorm van graffiti spuiten, is op een buitenmuur. Helaas is het niet altijd toegestaan om graffiti aan te brengen op openbare muren. Gelukkig bestaat er ook graffiti op doek. Deze vorm van kunst zorgt niet voor overtredingen van de regels. Het is een bezigheid voor legale kunstenaars en andere artiesten. Het is gebruikelijk dat graffiti op doek wordt gebruikt als decoratie binnen. Dat wil zeggen: in een huis, een bedrijf, een sportschool, of een ander gebouw. Graffiti op doek is te realiseren door iedereen die interesse heeft in graffiti.

Kunst op straat

Op straat zijn er veel kunstenaars. Veel van deze artiesten maakt hun kunstwerken op buitenmuren. Graffiti op doek is niet uitdagend genoeg. Het volspuiten van de muren buiten, is ten strengste verboden. Het is voor deze kunstenaars niet te begrijpen dat een canvas ook een achtergrond is. Het lijkt dus moeilijk te zijn om deze doelgroep aan te spreken en eventueel te intimideren. Vandaar dat wij het over een andere boeg gooien; het spuiten van graffiti buiten vraagt veel van het milieu. Wij leren de kunstenaars wat zij zouden  moeten doen om hun kunstwerk in de natuur ongedaan te maken, wat betreft chemische afvalstoffen.

Ongedaan maken 

Dit korte experiment heeft alle graffitispuiters ingecalculeerd; zowel binnen als buiten artiesten worden zich hierdoor bewuster van de gevolgen. Een graffiti spuitbus is dus altijd gevaarlijk. Toch is er een manier om deze gevaarlijke stoffen op de juiste manier te verwerken. Afval scheiden en bussen opnieuw inleveren, zijn twee taken die een  ieder op zich kan nemen. Het resultaat hiervan is een betere start van het recycle proces. Gerecycled afval is niet perfect, maar zeker een verbetering van het niet-gerecyclede afval. Jij kunt dus toch het verschil maken.

 

 

Tim Rodermans

Tim Rodermans, 36 jaar en naast gymleraar in het Voortgezet Onderwijs ook graffiti artiest. In mijn jeugd heb ik met veel passie graffiti beoefend en in verschillende graffiti bladen gestaan. Na een lange pauze begon het toch weer te jeuken en na wat verschillende graffiti kinderkamers te hebben gedaan en veel positieve reacties en aanmoedigingen te hebben gekregen ben ik mijn eigen bedrijfje gestart.

Begrepen
Deze website gebruikt cookies voor de performance & statistieken. Meer weten