Graffiti opdracht

29 november 2018

Graffiti opdracht

Graffiti opdracht

Als u een mooie muur heeft die leeg is. Heb ik een mooie invulling voor u. Graffiti !

Laat uw muur spuiten. Een graffiti opdracht voer ik makkelijk uit. Altijd snel en mooi. Laat uw muur nu opvrolijken en een geweldige uitstraling krijgen. Door mij een graffiti opdracht te geven zult u versteld staan van de sfeer die de graffiti brengt. Bekijk mijn portfolio. Op deze manier krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden. Een graffiti opdracht is iets wat voor u en uw bedrijf echt iets extra’s kan zijn. Laat mij dit voor u uitvoeren. Elke schildering die ik maak is altijd naar grote tevredenheid. Doe een graffiti aanvraag, op deze manier kunt u weer een stap dichterbij zijn bij een geweldige muur. Een muur die een unieke uitstraling heeft. Een muur met een persoonlijke en toffe uitstraling. Dit geeft ook weer een geweldige sfeer aan de rest van de ruimte. Elke ruimte is uniek maar door de ruimte echt persoonlijk te maken wordt hij echt speciaal.

Ik heb al heel veel verschillende graffiti opdracht gedaan. Deze lopen zeer uiteen. Van groot tot klein van dik naar dun. Een groot beeld zorgt voor nog een groter effect. Heeft u een rolluik of een muur. Alles kan. Alles is mogelijk. Denk buiten de hokjes en laat een ruimte, muur of schutting spuiten en zorg voor een super uitstraling. Op deze manier krijgt je hele woning of bedrijfspand weer een extra boost. Vraag een offerte aan. Op deze manier weet je gelijk waar je aan toe bent. De kosten vallen reuze mee voor een kunstwerk. Vermeld bij de aanvraag anltijd de locatie en de maat van de muur. Op deze manier krijgt u gelijk een offerte op maat. De details van de schildering zijn wel van belang. Bij een graffiti opdracht met veel detail zal er meer tijd in zitten. Bij een graffiti opdracht met grote vlakken is het weer sneller en makkelijker.

graffiti opdracht

Tim Rodermans

Tim Rodermans, 36 jaar en naast gymleraar in het Voortgezet Onderwijs ook graffiti artiest. In mijn jeugd heb ik met veel passie graffiti beoefend en in verschillende graffiti bladen gestaan. Na een lange pauze begon het toch weer te jeuken en na wat verschillende graffiti kinderkamers te hebben gedaan en veel positieve reacties en aanmoedigingen te hebben gekregen ben ik mijn eigen bedrijfje gestart.

Begrepen
Deze website gebruikt cookies voor de performance & statistieken. Meer weten