graffiti rolluik

14 oktober 2016

graffiti rolluik

Graffiti rolluik

Een graffiti rolluik kan snel en makkelijk gerealiseerd worden. Als u een rolluik heeft en u wilt voorkomen dat er lelijke woorden en teksten op uw rolluiken verschijnen kunt u dat voor zijn door een mooie graffiti zelf te plaatsen. Op deze manier slaan de vandalen uw rolluik over. Dus een graffiti als anti graffiti. Doordat er een graffiti op de rolluiken staat is het zo dat iemand die zijn tekst ergens op wil etten dit rolluik niet aanraakt. Dat heeft te maken met respect voor graffiti binnen de eigen cultuur. Zeker als de graffiti van hoogstaande kwaliteit is zal er niemand aankomen.

Naast het aanbrengen als preventieve methode is het aanbrengen van graffiti rolluik een geweldige manier om reclame te maken. Het maken van reclame op je rolluik heeft veel voordelen. Elk moment dat je winkel dicht is maak je reclame. Vaak is je winkel op een bereikbare goede plek. Daarom heeft jouw reclame graffiti rolluik ook een prominente plek. Een plek waar hij veel gezien wordt en waar duidelijk zichtbaar en kenbaar gemaakt wordt dat jij daar zit met je bedrijf.

Een graffiti rolluik kan heel veel elementen weergeven. Je kan kiezen voor een simpele weergave van je logo en bedrijfsnaam maar je kan je logo ook meer naar street art trekken door het te veranderen. Kleine toevoegingen een beetje uit het lood trekken of 3d toevoegen kunnen al een hele andere look geven aan je logo en dus ook de uitstraling van je graffiti rolluik. Een graffiti rolluik kan ook openingstijden weergeven of het kan aangeven welke producten en diensten je aanbiedt. Laat daarom vandaag nog een rolluik bespuiten en profiteer morgen al van de voordelen. Een graffiti is zo gemaakt op uw rolluik dus informeer naar de kosten en bekijk of het een mooie optie voor u is.

Jumpskillz 2 d35 d19 new1

Tim Rodermans

Tim Rodermans, 36 jaar en naast gymleraar in het Voortgezet Onderwijs ook graffiti artiest. In mijn jeugd heb ik met veel passie graffiti beoefend en in verschillende graffiti bladen gestaan. Na een lange pauze begon het toch weer te jeuken en na wat verschillende graffiti kinderkamers te hebben gedaan en veel positieve reacties en aanmoedigingen te hebben gekregen ben ik mijn eigen bedrijfje gestart.

Begrepen
Deze website gebruikt cookies voor de performance & statistieken. Meer weten