Graffiti schilderijen

10 oktober 2018

Graffiti schilderijen

Graffiti schilderijen

Tegenwoordig leven we in een moderne tijd, waarbij de inrichting van een huis op en top moet zijn. Alles ‘moet’ strak zijn, naast dat er wordt verwacht dat een huis een unieke uitstraling en inrichting heeft. Vele mensen willen aan deze dingen voldoen, maar hebben geen idee hoe zoiets aangepakt moet worden. Er zijn namelijk zoveel opties en keuzes, dat het lastig is om te bepalen wat er nou eigenlijk het beste bij elkaar past.

Een goede oplossing voor dit zeer bekende en lastige dilemma, is het plaatsen van graffiti schilderijen. Deze kunnen namelijk op maat gemaakt worden. Het is dan mogelijk om de kleurencombinaties, het formaat en het thema zelf te bepalen. De enige issue waar men dan nog tegenaan zal lopen, is het uitkiezen van een professional die graffiti schilderijen op maat maakt. Gelukkig is ook dat geen onoplosbaar probleem.

Tim Rodermans is een zeer ervaren graffiti artiest, die zich heeft gespecialiseerd op meerdere gebieden, waaronder het maken van graffiti schilderijen. Op zijn website zullen er meer dan genoeg voorbeelden zijn voor u, om een indruk te krijgen van zijn soorten werken.
Dat bekent natuurlijk niet dat Rodermans niet verder kan kijken dan de huidige visies waaruit hij heeft geschilderd.

Graffiti schilderijen worden meestal ontworpen voor in een leefruimte in een huis, een wachtruimte of een gang. Ze geven namelijk een sfeer aan de desbetreffende ruimte. Zoals eerder benoemd, kunnen de graffiti schilderijen worden gerealiseerd naar uw eigen smaak en formaat. Als het mogelijk is om de graffiti schilderijen te vervoeren door de deur, qua formaat, dan worden de schilderijen buiten uw huis gemaakt, zodat er verder geen overlast wordt ervaren.

De kleuren op uw handgemaakte kunstwerk worden dus volledig op u en uw ruimte afgestemd. Bovendien wordt er gezorgd dat u geen overlast ervaart en dat u tevreden bent met het resultaat.

Tim Rodermans

Tim Rodermans, 36 jaar en naast gymleraar in het Voortgezet Onderwijs ook graffiti artiest. In mijn jeugd heb ik met veel passie graffiti beoefend en in verschillende graffiti bladen gestaan. Na een lange pauze begon het toch weer te jeuken en na wat verschillende graffiti kinderkamers te hebben gedaan en veel positieve reacties en aanmoedigingen te hebben gekregen ben ik mijn eigen bedrijfje gestart.

Begrepen
Deze website gebruikt cookies voor de performance & statistieken. Meer weten