graffiti thuis

22 december 2017

graffiti thuis

Graffiti thuis

 

Vaak wordt het spuiten van graffiti allemaal over een kam geschoren, terwijl graffiti verschillende vlakken betreft. Een goed voorbeeld van een soort graffiti waarvan mensen niet verwachten dat het bestaat, is graffiti thuis. Het grootste deel zal niet eens weten dat het mogelijk is. Daarom zou ik u graag willen inlichten over de verrassende weetjes die graffiti thuis betreffen.

 

Voordat ik de kennis had over graffiti in huis, kwam er als eerste in me op dat het behoorlijk onhandig zou moeten zijn, als er binnen in het huis, bijvoorbeeld op een muur, graffiti gespoten wordt. Graffiti thuis laat namelijk permanente sporen achter en om te voorkomen dat deze sporen er worden achtergelaten, zullen er goede voorzorgsmaatregelen genomen moeten worden. Om deze reden wordt graffiti in huis niet eens als een optie gezien. Echter valt de schade reuze mee en kan graffiti thuis de mooiste resultaten opleveren. De graffiti spuiter die langs komt zal alle benodigdheden bij zich hebben en zal verstand hebben van de dingen waar u misschien geen verstand van heeft. Hij kan u inlichten over alle opties en belangrijke bijzaken. Bovendien kunt u van tevoren een afspraak maken om de ontwerpen, locatie en dergelijke door te nemen met de deskundige. Om deze redenen raad ik u aan om vooral open te staan voor graffiti in huis. Graffiti thuis kan namelijk voor verbluffende resultaten zorgen op het gebied van sfeer.

 

Hopelijk heb ik u kunnen helpen om open te staan voor graffiti in huis. Alle moeilijkheden die erbij komen kijken, worden geregeld door en besproken met de graffiti spuiter die aan huis komt voor de graffiti in huis. Twijfelt u alsnog over de graffiti in huis? Dan kunt altijd contact met ons opnemen, zodat al uw vragen beantwoord worden. Natuurlijk zouden wij het leuk vinden als u ons inhuurt als deskundige voor de graffiti thuis.

 

Door: Graffiti bedrijf De Spuiter

graffiti laten zetten graffiti thuis

Tim Rodermans

Tim Rodermans, 36 jaar en naast gymleraar in het Voortgezet Onderwijs ook graffiti artiest. In mijn jeugd heb ik met veel passie graffiti beoefend en in verschillende graffiti bladen gestaan. Na een lange pauze begon het toch weer te jeuken en na wat verschillende graffiti kinderkamers te hebben gedaan en veel positieve reacties en aanmoedigingen te hebben gekregen ben ik mijn eigen bedrijfje gestart.

Begrepen
Deze website gebruikt cookies voor de performance & statistieken. Meer weten