kantoor muurschildering

20 oktober 2019

kantoor muurschildering

Al meer dan tien jaren lang is men bezig met het onderzoeken van het brein van de mensheid. Het brein is ingewikkeld en bestaat uit verschillende delen, waarvan enkele nog niet verklaard zijn; niet alle onderdelen zijn gekoppeld aan een functie en niet alle onderdelen zijn gelinkt aan een ander deel van de hersenen. Een interessant onderdeel van de hersenen is het gedeelte waarmee men zich concentreert, of juist de concentratie verliest. Er zijn een aantal dingen die de hersenen stimuleren om gefocust te zijn op lange termijn en een aantal dingen die de hersenen stimuleren om uit een reflex te focussen, bijvoorbeeld als er gevaar dreigt. Het dagelijkse kantoorleven bevat veel afwisseling tussen afleiding en volledige concentratie. Een kantoor muurschildering zou wel eens de oplossing kunnen zijn. In dit artikel wordt verteld waarom een kantoor schildering een positief effect kan hebben.

Iets wat de werknemers zou kunnen helpen bij de concentratie, maar tegelijkertijd ook zou kunnen afleiden, is een kantoor muurschildering. Een kantoor schildering gemaakt door een expert zou gericht kunnen zijn op een bepaald doel; rustgevend, levendig, samenwerkingsgericht etc. Op deze manier kan de kantoor muurschildering worden samengesteld zoals dat voor de desbetreffende afdeling zou werken. Iedere afdeling heeft dus een andere kantoor muurschildering nodig. Een kantoor schildering heeft namelijk een ander effect op iedereen. Een kantoor muurschildering kan zich eigenlijk ‘aanpassen’ aan de kijker.

kantoor muurschildering

Binnen een bedrijf worden de pijlen gericht op de best haalbare resultaten. Alle kleine details zullen er hiertoe doen, zo ook een kantoor muurschildering. De kantoor schildering kan speciaal gemaakt zijn voor een afdeling, maar het hoeft niet voor ieder individu te werken. Iedereen zijn hersenen werken uiteindelijk anders, ondanks de gelijke functies van ieder hersendeel. De hersendelen behoren met elkaar samen te werken, maar bij de een zal hersendeel ‘A’ meer samenwerken met hersendeel ‘B’, terwijl bij een andere persoon hersendeel ‘A’ beste vrienden is met hersendeel ‘F’, een deel dat bij de een niet eens aan de orde komt in deze situatie. Dit geeft ons aan dat het onmogelijk is om een kantoor muurschildering te maken die voor iedereen op die afdeling werkt. Een kantoor schildering verschilt per afdeling.

Een oplossing voor het kantoor schildering probleem kan een nog meer gepersonaliseerde aanpak bevatten. Werknemers in een kantoor hebben meestal een vaste werkplek, net zoals leerlingen in een klaslokaal een vaste plek hebben. Een kantoor muurschildering die nog meer gepersonaliseerd is, kan dus wel een positief effect hebben.

Tim Rodermans

Tim Rodermans, 36 jaar en naast gymleraar in het Voortgezet Onderwijs ook graffiti artiest. In mijn jeugd heb ik met veel passie graffiti beoefend en in verschillende graffiti bladen gestaan. Na een lange pauze begon het toch weer te jeuken en na wat verschillende graffiti kinderkamers te hebben gedaan en veel positieve reacties en aanmoedigingen te hebben gekregen ben ik mijn eigen bedrijfje gestart.

Begrepen
Deze website gebruikt cookies voor de performance & statistieken. Meer weten