Logo laten aanbrengen

7 oktober 2018

Logo laten aanbrengen

logo laten aanbrengen

Een logo is natuurlijk het herkenningspunt van een bedrijf. Als men zegt MacDonalds, dan wordt daarop gereageerd met ‘de gele letter M’. Op deze manier blijft jouw bedrijf makkelijk in het geheugen van klanten en hopelijk worden deze klanten uiteindelijk vaste klanten. Bijna ieder bedrijf heeft een logo ontworpen. De vraag is nu alleen nog hoe dit logo op alle nodige voorwerpen in het kantoor terecht komt.

Om deze reden zou men het moeten overwegen om deze taak aan iemand anders over te laten. Een logo laten aanbrengen op al deze voorwerpen, zal misschien helpen bij het werven van nieuwe en bestaande klanten. Een logo laten aanbrengen is een uitdaging, omdat er best veel kan mislukken. Gelukkig zijn er bij ons mensen in dienst die vaker klanten hebben geholpen. Zij hebben precies deze weg bewandeld en een logo laten aanbrengen.

Een logo plaatsen kan totaal geen kwaad voor de kwaliteit van het product zelf. Soms kan het product er zelfs beter uit gaan zien met het logo op de voorzijde. Een logo laten aanbrengen, kan iedereen overal leren, maar of het talent er ook aanwezig is, is nog de grote vraag. Veel mensen zullen in hun kringen wel kennissen hebben die een logo laten aanbrengen door zichzelf, aangezien er niet veel spullen voor nodig zijn.

Logo’s zijn tekeningen die snel herkent moeten worden en vaak ook onthouden moeten worden, zodat er sprake is van lopende en actieve reclame. Hier moet dus goed over nagedacht gaan worden en daarom is het belangrijk een logo laten aanbrengen rustig gebeurd, zodat er geen fouten kunnen worden gemaakt. Er moet verder ook goed worden nagedacht over de plek van het logo, het mag namelijk niet storend zijn, maar moet toch goed opvallen. Deskundigen zijn hiervoor niet altijd nodig, maar creativiteit en vaardigheid zijn zeker vereisten.

Tim Rodermans

Tim Rodermans, 36 jaar en naast gymleraar in het Voortgezet Onderwijs ook graffiti artiest. In mijn jeugd heb ik met veel passie graffiti beoefend en in verschillende graffiti bladen gestaan. Na een lange pauze begon het toch weer te jeuken en na wat verschillende graffiti kinderkamers te hebben gedaan en veel positieve reacties en aanmoedigingen te hebben gekregen ben ik mijn eigen bedrijfje gestart.

Begrepen
Deze website gebruikt cookies voor de performance & statistieken. Meer weten