logo laten maken

10 oktober 2018

logo laten maken

Logo laten maken

Een logo laten maken kan op allerlei verschillende manieren. De manier waarop dit gebeurt, hangt natuurlijk ook af van de locatie van dit logo. Een logo maken kan op een muur, een doek, maar ook op een ander voorwerp, zoals een gitaar of een bank. Kundigheid wordt er zeker van je gevraagd, als je zo een logo op een apart voorwerp wilt aanbrengen. Een logo laten maken mag namelijk niet fout gaan. Een schilderij op een bank of een gitaar is amper te herstellen. Natuurlijk maken mensen fouten, maar kundigheid kan heel veel fouten uit de weg gaan en talent voorkomt of herstelt fouten.

Schilderen leer je op de basisschool al, maar een logo laten maken, wordt niemand aangeleerd. Talent kun je ook niet aanleren, dat kun je slechts met techniek en theorie. Techniek is verder ook wel een belangrijk aspect van een logo laten schilderen. Kleuren, overgangen, dikke en dunne lijnen, het komt er allemaal bij kijken. Ook dit leren we niet zonder meer op de basisschool. Dit komt pas naar voren in de kunstklas op de middelbare school. Hier hebben velen erg van genoten, maar zij zijn afgehaakt op het punt waar er geschiedenis bij kwam kijken. Misschien is dat wel goed voor het aantal gediplomeerde kunstenaars op de markt. Met teveel concurrentie zal niet iedereen gevraagd worden door mensen die een logo laten maken.

Vertrouwen in de kunstenaar bij een logo is de kunst van de klant. De kunstenaar is als het ware een vreemde die de boel even komt bekliederen. Hier zijn natuurlijk wat manieren voor: doe genoeg onderzoek naar de geschiedenis van de door jou uitgekozen kunstenaar. Verder staan er op de site en op google blogs en reviews van de voorgaande klanten. Dit kan een goed beeld geven van de kwaliteit die de kunstenaar zal brengen

Tim Rodermans

Tim Rodermans, 36 jaar en naast gymleraar in het Voortgezet Onderwijs ook graffiti artiest. In mijn jeugd heb ik met veel passie graffiti beoefend en in verschillende graffiti bladen gestaan. Na een lange pauze begon het toch weer te jeuken en na wat verschillende graffiti kinderkamers te hebben gedaan en veel positieve reacties en aanmoedigingen te hebben gekregen ben ik mijn eigen bedrijfje gestart.

Begrepen
Deze website gebruikt cookies voor de performance & statistieken. Meer weten