Logo laten schilderen

12 juli 2016

Logo laten schilderen

Logo laten schilderen

Bent u op zoek naar een artistieke schilder? Iemand die voor u of uw bedrijf een logo geweldig kan schilderen ? Ik verzorg graffiti’s en muurschilderingen. Ik ben zeer vaardig en ervaren in het aanbrengen van logo’s. Of het logo nou heel strak is of juist speels en kleurig. Ik verzorg alle stylen en manieren om uw logo op de muur te schilderen. Een logo laten schilderen kan snel gebeuren en is zo klaar.
Afhankelijk van de maat van uw logo zal ik kiezen om het logo te schilderen of het te laten spuiten. Omdat ik beide vaardigheden beheers kan ik altijd kiezen voor die variant die het beste resultaat op zal brengen.
Een logo laten schilderen vind ik ontzettend leuk om te doen en elk logo aanbrengen doe ik met net zoveel plezier. Van mijn hobby mijn baan maken is een droom die uitkomt en mede daardoor pak ik elke opdracht aan met veel positieve energie en bevlogenheid. Het beste resultaat en niks minder. U kunt op mijn site een reeks voorbeelden bekijken van logo’s die ik al heb mogen schilderen. Een logo laten schilderen kan ontzettend veel positieve effecten hebben voor u of uw bedrijf. Denk aan uitstraling, werksfeer en reclame uitingen. Een logo laten schilderen is dus voor elk bedrijf interessant.
Vraag daarom vandaag nog een offerte aan en kijk of een logo laten schilderen past binnen uw budget en manier van uitdragen van uw huisstijl.
Elke logo aanbrengen is weer anders en daarom verschillen de prijzen enorm. Is het logo op hoogte, is het logo simpel of juist ingewikkeld ? Is het logo heel kleurrijk of juist zeer gedetailleerd en klein. Alles is van invloed hoeveel tijd het mij kost om het logo aan te brengen. Een logo laten schilderen, bekijk de mogelijkheden !

Tim Rodermans

Tim Rodermans, 36 jaar en naast gymleraar in het Voortgezet Onderwijs ook graffiti artiest. In mijn jeugd heb ik met veel passie graffiti beoefend en in verschillende graffiti bladen gestaan. Na een lange pauze begon het toch weer te jeuken en na wat verschillende graffiti kinderkamers te hebben gedaan en veel positieve reacties en aanmoedigingen te hebben gekregen ben ik mijn eigen bedrijfje gestart.

Begrepen
Deze website gebruikt cookies voor de performance & statistieken. Meer weten