Logo laten spuiten

10 oktober 2018
muurschildering kunstenaar

Logo laten spuiten

Logo laten spuiten

Bekijk hier ons portfolio van het logo laten spuiten.

logo laten spuiten

logo laten spuiten

Prachtig en Leuk

Meerdere vakgebieden bevatten de kunst van het werken met spuitbussen. Zo kan er gedacht worden aan het lakken van een auto, het reinigen van schoenen en het aanbrengen van graffiti. Bij het laatste vakgebied komt nog iets specifieks kijken; het aanbrengen van logo’s. Een logo spuiten, wordt meestal niet gevraagd aan iemand die schoenen reinigt, of aan iemand die lak op auto’s aanbrengt. Het belangrijkste is namelijk de professionaliteit en de kundigheid van degene waardoor mensen een logo laten spuiten.

Een logo vergt naast vertrouwen, ook meewerkende kracht en geduld. Een logo ontwerpen is hetzelfde als een schilderij maken met een thema en verplichte kleuren. Dit betekent helemaal niet dat het schilderen zelf makkelijker wordt, of minder tijd in beslag gaat nemen. Het kan zomaar zijn dat deze vorm van kunst zelfs meer tijd in beslag gaat nemen. Een logo moet gebeuren in een rustige omgeving met rustige mensen, waar er totaal geen tijdsdruk is. Tijdsdruk werkt bij het maken van kunst alleen maar tegen. Tegenwerkingen vertragen het proces, waardoor er niet doorgewerkt kan worden.

laten spuiten is niet het enige dat er moet gebeuren als men een mooi logo op zijn of haar muur wil hebben staan. Voorafgaand aan het proces van het aanbrengen, moet er natuurlijk worden gesproken over het verloop van het proces, de voorkeur van de klant en het kostenplaatje in z’n geheel. Er wordt van de klant natuurlijk verwacht als hij of zij professionals een logo laten spuiten, dat er van beiden kanten initiatieven worden getoond. Als bedrijven een logo, verwachten wij dat er in ieder geval een locatie en of kleurschikking is gekozen waarmee zij het logo. Het is een kunst om een balans te vinden tussen de luxe van het inhuren en het lui zijn.

 

Laat het maken door een professional

 

Tim Rodermans

Tim Rodermans, 36 jaar en naast gymleraar in het Voortgezet Onderwijs ook graffiti artiest. In mijn jeugd heb ik met veel passie graffiti beoefend en in verschillende graffiti bladen gestaan. Na een lange pauze begon het toch weer te jeuken en na wat verschillende graffiti kinderkamers te hebben gedaan en veel positieve reacties en aanmoedigingen te hebben gekregen ben ik mijn eigen bedrijfje gestart.

Begrepen
Deze website gebruikt cookies voor de performance & statistieken. Meer weten