logo op de muur laten maken

10 oktober 2018

logo op de muur laten maken

Logo op de muur laten maken

Iedereen met een bedrijf heeft in zijn of haar kantoor wel een lege muur waar hij of zij geen raad mee weet. Er zijn verschillende oplossingen. Een logo op de muur laten maken, is een gedurfde oplossing die veel mensen niet aandurven. Wij zijn hier om mensen te stimuleren en te motiveren die een logo op de muur laten maken. Een muur is totaal geen verkeerde plek om een logo te laten aanbrengen. Waarom niet? Een muur kun je over schilderen zovaak als jij dat maar wilt. Een logo op de muur laten maken, is dus eigenlijk de meest veilige plek voor het logo. Fouten worden makkelijk hersteld.

De muur komt er natuurlijk heel anders uit te zien als er een logo op staat. De mensen die een logo op de muur laten maken, staan klaar voor uitdagingen en nieuwe dingen in het leven. Risico nemen staat hier zeker centraal, omdat een muur niet zomaar een ding is. Een muur is vaak een groot ding die in iedereens zicht staat zodra zij binnenkomen. Een feit is dus dat het goed moet gebeuren en er vooral strak uit moet zien. Een logo op de muur laten maken hoeft niet duur te zijn. De kosten kunnen vaak gedrukt worden door zelf een ontwerp te maken, de kleuren te bepalen en de grootte van tevoren door te geven. Dit zijn namelijk kleine details die voor de de kunstenaar veel tijd in beslag zullen nemen.

Een logo op de muur laten maken is anders dan foto’s aan de muur hangen in wat mooie fotolijsten. Om deze reden raden wij u aan om alles goed af te stemmen op uw interieur. Een eye catcher werkt alleen goed als het goed past bij de rest en toch afsteekt. Een logo op de muur laten maken is een gewaagde keuze, die goed overwogen moet worde

Tim Rodermans

Tim Rodermans, 36 jaar en naast gymleraar in het Voortgezet Onderwijs ook graffiti artiest. In mijn jeugd heb ik met veel passie graffiti beoefend en in verschillende graffiti bladen gestaan. Na een lange pauze begon het toch weer te jeuken en na wat verschillende graffiti kinderkamers te hebben gedaan en veel positieve reacties en aanmoedigingen te hebben gekregen ben ik mijn eigen bedrijfje gestart.

Begrepen
Deze website gebruikt cookies voor de performance & statistieken. Meer weten