mooie graffiti

22 december 2017

mooie graffiti

Mooie graffiti

 

Mijn huis is vorige week gerenoveerd aan de binnen en buitenkant. Het laatste waar ik nog naar opzoek was, was een sfeermaker op de muur. Dat heb ik gevonden! Ik ben uitgekomen bij toffe graffiti van meneer Rodermans. Dit is een ervaren en zeer vriendelijke graffiti spuiter. Verder is het zo dat jij je wensen uit kunt spreken. Die wensen verwerkt hij dan in de toffe graffiti.

 

De mooie graffiti in mijn slaapkamer was binnen een paar uur klaar. De mooie graffiti was subtiel en toch een echte eye catcher. De kleuren kon ik zelf uitkiezen, net zoals het ontwerp. Het ontwerp van de mooie graffiti heb ik echter uitgekozen op zijn eigen website. Verder heeft meneer Rodermans mij geholpen met het uitkiezen van de muur in mijn kamer, omdat de lichtinval best veel effect kan hebben op de uitstraling van de mooie graffiti.

 

Naast deze bovengenoemde goede service, is hij ook in staat om kinderen een goede cursus te geven wat betreft de graffiti. Hij gaat op een goede en rustige manier om met de kinderen, terwijl hij ze prima leert hoe zijn hun talent op papier of canvas krijgen. De uitkomsten van deze  cursus waren ongelofelijk. Ik wist niet dat kleine kinderen zoveel konden maken op het gebied van graffiti, zonder dat er gevaarlijke situaties zijn ontstaan.

 

Meneer Rodermans heeft bij mij zeker een goede indruk achtergelaten als het gaat om leuke graffiti en leraar zijn. Daarnaast was het erg gezellig en vond ik het prettig om met meneer Rodermans te mogen werken. De eerstvolgende keer dat ik het overweeg om toffe graffiti op een muur te laten spuiten, zal ik zeker Tim uitkiezen. De prijs-kwaliteit is uitmuntend. Mijn woonkamer is uniek en sfeervol dankzij de mooie graffiti van Tim Rodermans.

bekijk de mogelijkheden op zijn website

Door:

 

Dario Sluijk

graffiti artiest

mooie graffiti

Tim Rodermans

Tim Rodermans, 36 jaar en naast gymleraar in het Voortgezet Onderwijs ook graffiti artiest. In mijn jeugd heb ik met veel passie graffiti beoefend en in verschillende graffiti bladen gestaan. Na een lange pauze begon het toch weer te jeuken en na wat verschillende graffiti kinderkamers te hebben gedaan en veel positieve reacties en aanmoedigingen te hebben gekregen ben ik mijn eigen bedrijfje gestart.

Begrepen
Deze website gebruikt cookies voor de performance & statistieken. Meer weten