Mural artiest

5 november 2018

Mural artiest

Mural artiest

Mural is een begrip dat velen niet kennen. Om deze reden is het vanzelfsprekend dat men onwetend meepraat over en met een mural artiest. Een kunstenaar maakt natuurlijk niet zomaar kunstwerken. Hij is gespecialiseerd in van alles en bevat als het goed is, behoorlijk wat talent. Het enige nadeel van een mural artiest is het plannen van zijn werk; plannen is alleen mogelijk als er een beetje duidelijkheid is over het werk, de materialen waarmee er gewerkt wordt. Het materiaal waarmee er wordt gewerkt door een kunstenaar is kostbaar en zeldzaam. Op zeldzame dingen probeert men altijd zuinig te zijn, hoewel dat natuurlijk niet altijd mogelijk is. Een mural artiest probeert zijn eigen zaken te regelen en op orde te krijgen, zodat niemand gewond raakt bij het leveren van deze bijzondere spullen.

Naast deze zeldzame collecties en benodigdheden, heeft een mural artiest talent waarbij hij zijn boodschappen vaak in zijn kunst weet terug te brengen. Jongeren vinden kunst vaak maar saai, terwijl ik daar het tegenovergestelde van vind; kunst hoeft niet altijd duidelijk te zijn. kunst mag ruimte overlaten voor een eigen interpretatie. Regels zijn er niet bij, het heeft allemaal te maken met inzet, vaardigheid en passie.

Een mural artiest is niet iemand die gewoon een tekening maakt. Als artiest probeer je unaniem te zijn en uitdagingen aan te gaan. Een kunstenaar houdt rekening met een eigen interpretatie, maar kan zich ook volledig richten op de wensen van bijvoorbeeld een klant die hem of haar een opdracht heeft gegeven. Talent is dus een van de belangrijkste factoren als mural artiest. Het is van groot belang dat je flexibel bent en houdt van het werk dat je doet, zodat je iets levert met kwaliteit. Kwaliteit gaat boven alles; zolang het maar gebaseerd is op passie en niet binnen de onzichtbare lijntjes past.

mural artiest

Tim Rodermans

Tim Rodermans, 36 jaar en naast gymleraar in het Voortgezet Onderwijs ook graffiti artiest. In mijn jeugd heb ik met veel passie graffiti beoefend en in verschillende graffiti bladen gestaan. Na een lange pauze begon het toch weer te jeuken en na wat verschillende graffiti kinderkamers te hebben gedaan en veel positieve reacties en aanmoedigingen te hebben gekregen ben ik mijn eigen bedrijfje gestart.

Begrepen
Deze website gebruikt cookies voor de performance & statistieken. Meer weten