Mural laten maken

15 december 2017

Mural laten maken

Mural laten maken

Ik ben net verhuisd samen met mijn man en 4 kinderen. Iedereen heeft een eigen kamer en mocht dan ook zelf kiezen wat voor kleuren en dergelijke zij op hun eigen muur wilden hebben. Mijn kinderen zijn eigenlijk tot dezelfde conclusie gekomen; zij willen op een muur in hun kamer een schildering laten maken. Mural laten maken op een muur kost ons minder tijd en energie en het resultaat is zeker mooier dan een simpele geschilderde muur. De grote vraag was alleen wel; door wie gaan wij mural laten maken?Schildering laten maken, doe je namelijk niet door een amateuristisch iemand. Na goed en zorgvuldig onderzoek hebben wij besloten om dat wij de mural laten maken door Tim Rodermans.

De leeftijden van m’n kinderen zitten tussen de 6 en de 12 jaar oud. Dat betekent dat ze geweldige en uiteenlopende fantasieën hebben. Wij dachten dat dat een probleem zou zijn voor de heer Rodermans, degene door wie wij de mural laten maken. Gelukkig hebben wij direct te horen gekregen, dat het geen enkel probleem was voor hem om de fantasieën te realiseren. Hij heeft ons zelfs verteld dat mural laten maken een keuze is, waardoor kinderen juist gaan geloven dat hun fantasieën in sommige opzichten realiteit was.

Uiteindelijk zijn mijn man en ik erg blij met het feit dat een schilderinglaten maken de oplossing was voor onze kinderen. Mural plaatsen is namelijk niet te prijzig. Daarnaast is mural laten maken een simpele oplossing voor als je zelf niet teveel wilt doen aan verven en dergelijke. Een schildering laten maken is dus de ideale manier om jouw kinderen hun wens te verwezenlijken en jouw eigen energie te besparen.
bekijk een aanbod van de verschillende mogelijkheden door op onze website te kijken. Alles kan, geen opdracht is te gek.

Door: Kasumi van Eden

Tim Rodermans

Tim Rodermans, 36 jaar en naast gymleraar in het Voortgezet Onderwijs ook graffiti artiest. In mijn jeugd heb ik met veel passie graffiti beoefend en in verschillende graffiti bladen gestaan. Na een lange pauze begon het toch weer te jeuken en na wat verschillende graffiti kinderkamers te hebben gedaan en veel positieve reacties en aanmoedigingen te hebben gekregen ben ik mijn eigen bedrijfje gestart.

Begrepen
Deze website gebruikt cookies voor de performance & statistieken. Meer weten