Muur graffiti

11 oktober 2016

Muur graffiti

Muur graffiti

 

Bent u op zoek naar iemand die voor u een mooie muur graffiti kan verzorgen ? Ik spuit al sinds mijn jeugd graffiti met heel veel plezier. Mijn vaardigheden gaan verder dan alleen een paar letters op de muur maken. Ik ontwikkel mij elke dag en ben zeer gemotiveerd om voor u het mooiste werk denkbaar af te leveren. Naast een geweldige motivatie heb ik zoveel plezier tijdens het maken van de graffiti dat de hobby en werk in elkaar over gaan. Er is geen scheidslijn en het plezier staat voorop. Dit is te zien in mijn werk en elke muur graffiti is weer uniek. Bekijk een reeks voorbeelden van muur graffiti op mijn website waar er verschillende projecten en soorten klussen staan die ik door de jaren  heen heb gemaakt.

Een muur graffiti is snel te realiseren en kan uw ruimte of muur een geweldige uitstraling geven. Naast het feit dat je een bepaalde energie en uitstraling aan een ruimte of muur kan geven. Is een muur graffiti ook een goede manier om reclame te maken. De mogelijkheden zijn oneindig want bijna alles is te spuiten. Je kan het zo gek niet bedenken of het kan gespoten worden en op deze manier weer extra lading en uitstraling geven aan een muur. Een muur graffiti kan snel gemaakt worden en er hoeft ook niet veel gedaan et worden ter voorbereiding. Ik neem alle afdekspullen mee en plak alles netjes af zodat er nergens verf komt waar we het niet willen.

Als u interesse heeft in een muur kunt u het beste contact opnemen via de mail of via whatsapp. Op deze manier heeft u snel en makkelijk contact met mij en krijgt u snel een mail of bericht terug met een prijs en eventuele vragen of opmerkingen zodat u gelijk weet waar u aan toe bent.

 

muur graffiti

muur graffiti

Jumpskillz 6 Pur sang graffiti d35 muur graffiti

Tim Rodermans

Tim Rodermans, 36 jaar en naast gymleraar in het Voortgezet Onderwijs ook graffiti artiest. In mijn jeugd heb ik met veel passie graffiti beoefend en in verschillende graffiti bladen gestaan. Na een lange pauze begon het toch weer te jeuken en na wat verschillende graffiti kinderkamers te hebben gedaan en veel positieve reacties en aanmoedigingen te hebben gekregen ben ik mijn eigen bedrijfje gestart.

Begrepen
Deze website gebruikt cookies voor de performance & statistieken. Meer weten