Muurschildering laten maken

10 oktober 2016

Muurschildering laten maken

Muurschildering laten maken

Bent u op zoek naar iemand die een muurschildering voor u kan realiseren ? Dan bent u aan het juiste adres. Ik beschik over veel verschillende schilderkunst kwaliteiten. Een muurschildering laten maken is zo gedaan. Als u al een idee heeft over waar u een muurschildering laten maken wil dan hoeft u eigenlijk alleen het idee aan mij door te sturen. Ik kijk naar uw idee en maak daar een schets ontwerp of tekening van zodat u een idee heeft wat we gaan maken. Om een idee te krijgen van de mogelijkheden en mijn vaardigheden kunt u het beste een kijkje nemen op mijn website. Kijk rond en geniet en aanschouw alle vele opdrachten en projecten die ik heb gedaan. Een muurschildering laten maken kan voor heel veel ruimtes de oplossing zijn. Een ruimte meer ruimte geven, een ruimte een bepaalde uitstraling geven.

Een muurschildering laten maken kan ook voor u een geweldige aanwinst zijn!

Alles kan en is vaak sneller en makkelijker te realiseren dan u denkt. Een muurschildering laten maken kan op verschillende plekken. De woonkamer, de kinderkamer maar ook de huiskamer is vaak een geweldige plek om een muurschildering te realiseren. Vraag vrijblijvend een offerte aan via de mail en u ontvangt snel een offerte zodat u weet waar u aan toe bent. Geen extra kosten, gelijk een totaal plaatje. Geef bij de aanvraag door welke maat u in gedachte had voor de muurschildering. Een muurschildering laten maken kan bij mij professioneel en met een zeer hoge kwaliteit. Op mijn website staan alle opdrachten die ik heb gedaan en daar is ook te zien dat ik naast met spuitbus ook heel goed kan werken met kwast. Ik vind schilderen ontzettend leuk en doe dit met veel plezier en passie. Dat komt terug in mijn werk en elk werk doe ik weer met enorm veel energie en toewijding. Het resultaat staat bij mij voorop en ik zorg dat u als klant super tevreden bent en dat u zo weer besluit om een schildering te plaatsen.

Een muurschildering laten maken kan in een dag gedaan worden. Professioneel en met zeer hoge kwaliteit.

jumpskillz header ali2 graffiti tattooshop heemskerk Muurschildering skyline  dusseldorf Graffiti David Bowie

Tim Rodermans

Tim Rodermans, 36 jaar en naast gymleraar in het Voortgezet Onderwijs ook graffiti artiest. In mijn jeugd heb ik met veel passie graffiti beoefend en in verschillende graffiti bladen gestaan. Na een lange pauze begon het toch weer te jeuken en na wat verschillende graffiti kinderkamers te hebben gedaan en veel positieve reacties en aanmoedigingen te hebben gekregen ben ik mijn eigen bedrijfje gestart.

Begrepen
Deze website gebruikt cookies voor de performance & statistieken. Meer weten