muurschildering

20 oktober 2019

muurschildering

Behang is de meest gangbare manier voor nieuwe bewoners van een huis om de muren een beetje kleur te geven, of om de muren te decoreren met wat figuren en vormen. Veel mensen denken dat dit de makkelijkste en de goedkoopste manier om deze leuke ideeën te realiseren, maar het tegendeel kan natuurlijk bewezen worden. De meeste mensen die een simpele muur willen, kiezen voor het schilderen van een muur. De mensen doen het vaak zelf, aangezien het gemakkelijk is om eventjes naar de Gamma te gaan, een kleurtje uit te kiezen en de vloer en het plafond af te plakken. Tegenwoordig is het zelfs mogelijk om ‘op maat gemaakt’ behang te laten bezorgen. Alle figuren en vormen kunnen afgedrukt worden op zo een stuk behang, maar er schijnt een andere manier te zijn om alle vormen en figuren te krijgen op uw te saaie muur.

Een muurschildering is niet iets wat iedereen zelf kan doen en dit is niet meer dan logisch. Dit hoeft echter niet te betekenen dat het laten maken van een muurschildering onmogelijk is. Dit hoeft ook niet te betekenen dat het laten maken van een muurschildering duurder is dan de gemiddelde prijs van ‘customized behang’. Het laten maken van een muurschildering laat ook nog eens ruimte voor improvisatie, dit betekent dat ieder plaatje van een muurschildering er volledig uniek uit komt. Dit geldt voor zowel de kleurencombinatie, als de vormgeving van de schildering. Degene die deze schildering zal aanbrengen, heeft zoveel veel ervaring als veel talent, waardoor er verrassende resultaten worden geleverd. De angst dat het resultaat niet naar wens is, is natuurlijk begrijpelijk. Om deze reden wordt er meer dan genoeg overlegd met de klant, waardoor de wensen van de klant duidelijk naar voren komen over de muurschildering. Er is over meer dingen nagedacht dan we zouden denken.

muurschildering

De prijs van het laten maken van een schildering is in principe geen obstakel. Het verschil met het op maat laten maken van behang, is minder dan minimaal. In plaats van bezorgkosten, zijn er servicekosten. In plaats van het zelf ontwerpen van het stuk behang, wordt de schildering ontworpen door degene die gespecialiseerd is in een schildering. De voorkeur verschilt natuurlijk per persoon. De ene vindt een muurschildering makkelijker dan de ander een muurschildering vindt. Een feit is in ieder geval dat u na het lezen van dit artikel op de hoogte bent gebracht van de opties waar u nog geen informatie over had.

Tim Rodermans

Tim Rodermans, 36 jaar en naast gymleraar in het Voortgezet Onderwijs ook graffiti artiest. In mijn jeugd heb ik met veel passie graffiti beoefend en in verschillende graffiti bladen gestaan. Na een lange pauze begon het toch weer te jeuken en na wat verschillende graffiti kinderkamers te hebben gedaan en veel positieve reacties en aanmoedigingen te hebben gekregen ben ik mijn eigen bedrijfje gestart.

Begrepen
Deze website gebruikt cookies voor de performance & statistieken. Meer weten