Muurschilderingen voor bedrijven

10 oktober 2018

Muurschilderingen voor bedrijven

Muurschilderingen voor bedrijven

Tegenwoordig leven we in een moderne tijd, waarin alles gaat om styling en de vormgeving. Hoe ziet het er op het eerste gezicht uit? Er wordt veel naar details gekeken en snel geoordeeld. Daarom willen wij als bedrijf graag een steentje bijdragen, waar wij kunnen, om al deze lastige stadia te doorlopen. Wij maken muurschilderingen voor bedrijven, aangezien het vaak een lastige keuze is om te bepalen wat er op een muur komt van bijvoorbeeld een kantoorruimte.

Natuurlijk hebben wij experts op het gebied van het schilderen zelf. Zij zullen de muurschilderingen voor bedrijven bezorgen. Naast deze experts, hebben wij ook binnenhuisarchitecten die verstand hebben van kleuren, vormen en hoeken. Deze architecten zullen bepalen wat voor soort muurschilderingen voor bedrijven passen in hun habitat. Het verschilt namelijk per bedrijf en per ruimte wat voor lichtinval er is, wat voor hoeken het beste te gebruiken zijn en wat voor vormen terug moeten komen in de muurschilderingen voor bedrijven.

Een kunstwerk worden vaak ontweken, omdat ze veel tijd zouden kosten en het lastig zou zijn om zo een keuze te maken. Aangezien wij u erbij zullen helpen, valt deze last van uw schouders af. Daarom vragen wij u om vast een kijkje te nemen in de portfolio die is samengesteld met werken van de afgelopen 12 jaar. Ongeveer driekwart van de werken stammen uit de afgelopen 5 jaar. U zal dus veel recente en moderne stijlen tegenkomen. Vele muurschilderingen voor bedrijven zijn simpel en toch erg sfeervol.

Een schildering kan een eerste indruk zeer positief beïnvloeden, zoals wetenschappelijk bewezen. Het maken van muurschilderingen voor bedrijven brengt ons om die reden ook een beetje vreugde. Wie wil er nou niet hebben bijgedragen aan een uiterlijk van een groot en belangrijk hoofdkantoor, zoals die van de Rabobank in het centrum van Utrecht?

muurschilderingen voor bedrijven

Tim Rodermans

Tim Rodermans, 36 jaar en naast gymleraar in het Voortgezet Onderwijs ook graffiti artiest. In mijn jeugd heb ik met veel passie graffiti beoefend en in verschillende graffiti bladen gestaan. Na een lange pauze begon het toch weer te jeuken en na wat verschillende graffiti kinderkamers te hebben gedaan en veel positieve reacties en aanmoedigingen te hebben gekregen ben ik mijn eigen bedrijfje gestart.

Begrepen
Deze website gebruikt cookies voor de performance & statistieken. Meer weten