restaurant muurschildering

20 oktober 2019

restaurant muurschildering

Muurschildering restaurant

Een restaurant wordt vaak geopend, omdat de eigenaar van eten houdt en/of goed kan koken. Daarnaast kan het zijn dat de eigenaar een restaurant opent met een bepaald motief, om het bijvoorbeeld beter te doen dan een restaurant waar hij of zij eerder is geweest. Het is echter zo dat de meesten het werk van een restaurant opbouwen onderschatten. Er komt veel meer bij kijken, zoals het decoreren van de muren, tafels en stoelen, de vloer en het plafond. Deze dingen zouden eigenlijk overgelaten kunnen worden aan een stylist, maar vaak krijgt het restaurant dan geen huiselijke sfeer en kost het behoorlijk wat geld. Dit zijn opzich twee goede redenen om het decoreren niet uit handen te geven en het zelf snel aan te pakken. Een van de struikelblokken in het begin, zal zeker de inspiratie zijn.

Het aantal opties binnen het decoreren van bijvoorbeeld muren in een restaurant is groter dan men zou durven dromen. Een voorbeeld hiervan is het plaatsen van een restaurant schildering. Een restaurant schildering kan de sfeer volledig upgraden, van saai naar spectaculair. Bovendien kan een restaurant muurschildering ervoor zorgen dat de klanten minder snel verveeld raken van het wachten op hun eten. Veel klanten vergeten namelijk dat het personeel ook slechts uit mensen bestaat en dus niet zomaar kan toveren met de duur van de wachttijden. Daarnaast zou een restaurant muurschildering de ruimte wat knusser kunnen maken, zodat er een huiselijke sfeer ontstaat in plaats van een kille ‘bedrijfssfeer’. Een restaurant muurschildering kan erg variëren. 

restaurant muurschildering

Het laten maken van een restaurant schildering is niet de meest voor de hand liggende oplossing. Dit is simpelweg het geval, omdat de kennis en informatie over een restaurant muurschildering nog niet is waar het zou moeten zijn. Informatie verstrekken over een restaurant muurschildering gaat niet zo makkelijk, aangezien er eerst restaurants gevonden moeten worden die toe zijn aan een nieuwe vormgeving. Een restaurant muurschildering zou voor deze restaurants een te grote verandering opleveren, aangezien een restaurant muurschildering verschillende vormen aan kan nemen.

Een muurschildering is dus een goede oplossing voor restaurants in een bepaalde fase. Het enige probleem van een muurschildering is nog dat deze eettenten meer informatie nodig hebben over het principe, zodat er beslissingen genomen kunnen worden in een eerder stadium van het gehele proces. De manier waarop een muurschildering meer gepromoot gaat worden, is een ander verhaal. Een restaurant muurschildering kan de oplossing zijn.

Tim Rodermans

Tim Rodermans, 36 jaar en naast gymleraar in het Voortgezet Onderwijs ook graffiti artiest. In mijn jeugd heb ik met veel passie graffiti beoefend en in verschillende graffiti bladen gestaan. Na een lange pauze begon het toch weer te jeuken en na wat verschillende graffiti kinderkamers te hebben gedaan en veel positieve reacties en aanmoedigingen te hebben gekregen ben ik mijn eigen bedrijfje gestart.

Begrepen
Deze website gebruikt cookies voor de performance & statistieken. Meer weten