schildering in de tuin

5 november 2018

schildering in de tuin

Schildering in de tuin

Tuinieren is niet voor iedereen weggelegd. Sommige tuinen zijn lelijk en leeg, helemaal betegeld of een kopie van een onverzorgd oerwoudje. Tuinieren is een hobby, wordt er wel eens gezegd. ‘Je hebt het, of niet’ die groene vingers. Echter hoeft het niet zo te zijn dat de tuin er onverzorgd uitziet als de bewoners ‘het talent’ niet bezitten. ‘Het talent’ kan ook worden omzeild, door andere decoratie in de tuin te laten plaatsen. Een goed alternatief is het laten maken van een schildering in de tuin. Een schildering in de tuin kan een heel ander beeld geven. De grote vraag is nu dan natuurlijk: hoe kom ik aan zo een schildering in de tuin?

Hoogstwaarschijnlijk vindt u onze oplossing een prima oplossing: wij maken de schildering in de tuin voor u, tegen een mooi prijsje binnen een schappelijke prijs. Samen gaan wij te raden wat de mogelijkheden en de wensen zijn van de klant. Natuurlijk heeft de klant van alles te zeggen. Het enige wat wij doen, is het vertellen van de opties en het goedkeuren van de keuzes. Mocht een keuze geen verstandige keuze zijn, dan laten wij dat ook snel genoeg weten. Wij zullen u nooit verbieden om een soort schildering te nemen. Een kunstwerk heeft namelijk sterk te maken met de smaak en de ruimte van de klant.

Onze experts nemen wij mee voor het ruimtelijk inzicht, de kleurencombinaties en het eventueel maken van een schets. Een schets kan belangrijk zijn bij het beeld van de klant. Het kan zijn dat de klant voor het eerst een schildering in de tuin laat maken, wat inhoudt dat het lastig kan zijn om alle hoeken en kleuren goed in te schatten. Een schildering in de tuin kan een groot verschil maken, als het door de juiste mensen wordt gemaaktschildering in de tuin

 

Tim Rodermans

Tim Rodermans, 36 jaar en naast gymleraar in het Voortgezet Onderwijs ook graffiti artiest. In mijn jeugd heb ik met veel passie graffiti beoefend en in verschillende graffiti bladen gestaan. Na een lange pauze begon het toch weer te jeuken en na wat verschillende graffiti kinderkamers te hebben gedaan en veel positieve reacties en aanmoedigingen te hebben gekregen ben ik mijn eigen bedrijfje gestart.

Begrepen
Deze website gebruikt cookies voor de performance & statistieken. Meer weten