Street art agency

15 december 2021

Street art agency

Street art agency

 

Bekijk hier het portfolio van de allerbeste street art agency 

street art agency

street art agency

 

graffiti professional

Voor een duidelijk beeld kunt u het beste hier klikken om naar de homepage te gaan en daar een duidelijk beeld te krijgen van mijn street art agency. Daarnaast kunt u daar lezen wat we voor u kunnen betekenen. Met heel veel ervaring met grote projecten kunnen wij voor u een geweldig project realiseren. Als u benieuwd bent naar de grote projecten die wij met veel succes hebben gerealiseerd kunt u het beste kijken onder het kopje portfolio. Daar staan allerlei projecten. Deze zijn voor de gemeente maar ook voor grote bedrijven. Elk project is uniek en zal weer zijn eigen uitstraling en gevoel hebben.

Allerbeste kwaliteit

Bent u op zoek naar een street art agency ? Een uniek bedrijf met een eigen visie ?

Wij hebben een groot team met verschillende mensen voor de verschillende taken. Op deze manier hebben wij altijd de beste personen voor de klus. Op een groot deel van de projecten staan we gezamenlijk of gedeeltelijk samen.

20 jaar ervaring

Voor het maken van een afspraak op locatie kunt u het beste even bellen of mailen. Wij komen graag kijken om met u de mogelijkheden te bespreken en te kijken of we voor u het project kunnen maken. Als u ons inhuren, begeleiden we het project van het begin tot het einde.

Een street art agency zoals de onze heeft alle ervaring in huis. Bekijk de projecten die we hebben gedaan om een duidelijk beeld te krijgen.

Hier kunt u zien dan we tunnels, gevel en andere grote muren hebben omgetoverd tot unieke kunstwerken.

 

Unieke kunstwerken hebben een speciale visie nodig. Een bureau zoals de onze heeft dat. Wij kunnen voor u een visie verwezenlijken. Door uw persoonlijke wensen om te zetten naar een uniek kunstwerk. Ons bureau staat voor professionaliteit en heldere afspraken. Wij zorgen ervoor dat alles duidelijk is voor iedereen.

Tim Rodermans

Tim Rodermans, 36 jaar en naast gymleraar in het Voortgezet Onderwijs ook graffiti artiest. In mijn jeugd heb ik met veel passie graffiti beoefend en in verschillende graffiti bladen gestaan. Na een lange pauze begon het toch weer te jeuken en na wat verschillende graffiti kinderkamers te hebben gedaan en veel positieve reacties en aanmoedigingen te hebben gekregen ben ik mijn eigen bedrijfje gestart.

Begrepen
Deze website gebruikt cookies voor de performance & statistieken. Meer weten