Street art kunstenaar

17 oktober 2016

Street art kunstenaar

Street art kunstenaar

Bent je op zoek naar een street art kunstenaar ? Dan zit u bij mij goed. Met meer dan 20 jaar ervaring en veelzijdige kwaliteiten. Ik stop in elk project al mijn energie en inzet. Naast het goed voorbereiden van elke klus zorg ik ervoor dat de hoogste kwaliteit behaald wordt en dat mijn klanten super tevreden zijn. Het maken van street art beslaat veel meer dan op straat schilderen en spuiten. Het werken op doek en kunst in opdracht verzorgen is een van de leukste dingen er zijn voor mij. Bekijk daarom mijn portfolio en kijk of ik werk maak dat u aanspreekt en of u kwaliteiten ziet die u kan gebruiken. Het ontwerpen van een schildering of het realiseren van een mooie kunstzinnige schildering is zo gedaan.

Een street art kunstenaar is vaak thuis in meerdere vormen van kunst. Zo is schilderen en spuiten zeer verschillend maar beheers ik beide facetten. Naast graffiti is schilderen een van mijn bezigheden waar ik heel erg van geniet. Een street art kunstenaar kan de twee facetten ook combineren. Door het schilderen en het spuiten te combineren kunnen de effecten weergaloos zijn. Overgangen en kwast streken combineren in een ontwerp is vaak de allermooiste manier. Grote street art kunstenaren gebruiken veel muurverf maar spuiten daarna de overgangen en highlights met spuitbus. Elke street art kunstenaar droomt ervan om op een canvas te spuiten en te werken dat groter is dan alle doeken daarvoor samengevoegd. Hoe groter hoe beter.

Er zijn tal van trucs die gebruikt kunnen worden door street art kunstenaars om afbeeldingen in het juiste perspectief te krijgen. Het op schaal werken is een vak apart. Als een street art kunstenaar een zijkant van een gebouw neemt en er constant dicht op staat is het vaak lastig om de verhoudingen in te schatten. Eerst een rooster maken met daarin vakken waarbij elk vak staat aangeduid kan enorm helpen.

Jumpskillz 6 street art kunstenaar 2 _31P9072 de leeuwin bedrijvenheader7 bedrijvenheader4 De leeuw

 

Tim Rodermans

Tim Rodermans, 36 jaar en naast gymleraar in het Voortgezet Onderwijs ook graffiti artiest. In mijn jeugd heb ik met veel passie graffiti beoefend en in verschillende graffiti bladen gestaan. Na een lange pauze begon het toch weer te jeuken en na wat verschillende graffiti kinderkamers te hebben gedaan en veel positieve reacties en aanmoedigingen te hebben gekregen ben ik mijn eigen bedrijfje gestart.

Begrepen
Deze website gebruikt cookies voor de performance & statistieken. Meer weten