Wall art

1 november 2017

Wall art

Wall art

Het zal ons allemaal wel bekend in de oren klinken; een lege muur waar we geen raad mee weten. Het huis decoreren is voor de meesten een leuke, maar uitdagende klus. Verschillende smaken moeten vaak gecombineerd worden, terwijl het uiteindelijk een mooi geheel moet worden. Wat kun je hieraan doen? Ik zal de gouden tip gratis weggeven: mij inschakelen natuurlijk! Wall art is een van mijn specialiteiten. Jarenlange ervaring, gevoel voor kunst en plezier hebben mij gebracht tot het punt waar ik nu sta.

Wall art is in een groot deel van de huizen een ‘must’, omdat het huis anders behoorlijk kil oogt. Hetgene wat ik met wall art probeer te bereiken, is het creëren van een beetje sfeer in bijvoorbeeld de zitkamer. Met een paar kernwoorden en eigen inbreng van jou, kan ik een uniek plaatje toevoegen op de door u gewenste plek voor de wall art.

 

Mijn meest recente opdracht met betrekking tot wall art vond plaats in de algemene ruimte van een advocatenkantoor. Hier heb ik een aantal kernwoorden ontvangen: rust, natuur en warmte. Met deze paar dingen had ik binnen een split second een idee in mijn hoofd. Gelukkig heb ik dit idee naar mijn mening goed op papier kunnen zetten in de vorm van een schets. De klant was meer dan tevreden met de nieuwe schildering: “Zo mooi had ik het me niet kunnen voorstellen voordat deze wall art echt op mijn muur was verschenen”, aldus de gelukkige klant.

 

In verschillende soorten ruimtes heb ik de afgelopen jaren mogen werken. Het maakt dus totaal niet uit in wat voor situatie de schildering terecht gaat komen, ik zal er namelijk altijd het mooiste van proberen te maken. Daarnaast is het voor mij een grote uitdaging om u te verrassen. Vraag vandaag nog een offerte aan.

 

wall-art-lion wall-art

Tim Rodermans

Tim Rodermans, 36 jaar en naast gymleraar in het Voortgezet Onderwijs ook graffiti artiest. In mijn jeugd heb ik met veel passie graffiti beoefend en in verschillende graffiti bladen gestaan. Na een lange pauze begon het toch weer te jeuken en na wat verschillende graffiti kinderkamers te hebben gedaan en veel positieve reacties en aanmoedigingen te hebben gekregen ben ik mijn eigen bedrijfje gestart.

Begrepen
Deze website gebruikt cookies voor de performance & statistieken. Meer weten